the real mofe! Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Zdravím všechny vlastníky Octávií a členky OctaviaClubu, Taky jsem si jednu pořidil, tak se chci podělit. Snad mě přivítáte v dobrém. :) Škoda Octavia - Rok výroby: 2002(Vrchlabí) - Najeto: 189000km - Výbava: Laurin & Klement - Motorizace: 1.9Tdi 81kw - 205/55 R16 - Tak holka putovala z Anglie do Čech. Po cestě trochu zklamala, bylo znát, že péči bude potřebovat. V Německu mě překvapila kontrolka hladiny oleje, což znamenalo, že si na 1000km vzala asi 1.5 - 2L oleje. Další chyba, že turbu se moc nechtělo, jen když se prošlapal plyn tak chytlo. Aspoň, že turbo je tam nový. :D Kotouče byly zvlněný, takže nás po cestě doprovázelo krásné honění volantu po autě při brždění. :) Jinak spotřeba na těch 1700km byla 4.6L/100km. Aktuálnější fotky dodám až bude čas za denního světla. Zatím fotky od prodávajícího. - Proběhlo: Výměna pneu Vredestein Sportrac 5 V91, Výměna kotoučů za Brembo chlazené + destičky Ferodo Premium, výměna oleje a veškerých filtrů od MANN. - Momentálně řeším(akorát čas není můj kamarád): Manžeta poloosy, Silentbloky předních ramen, Rozvody, Čištění EGR ventilu, Čištění interiéru. Stále mě trápí to turbo a olej(uvítám každou pomoc a radu přes PM), každopádně se budu držet originálu co se vzhledu týče, jen přemýšlím nad snížením a možná čipu, ale spíš je to ve fázi zvažování. -Aktualizované foto. Holka zaslouží umýt. O víkendu se jí dostane náležité péče. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Proč jsi si koupil octavii s pravostraným řízením? :o Jinak vypadá fakt hezky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
the real mofe! Odesláno Květen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Proč jsi si koupil octavii s pravostraným řízením? :o Jinak vypadá fakt hezky Tak hlavně asi cena(37 000,-). Chvíli jsem pobýval v Anglii a tady v Čechách se mi nechtělo dávat takový peníze za hezký auto. Navíc je to řešení tak na dva roky než odcestuju do Kanady. A po zvážení + a - jsem do toho prostě šel. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Tak to radši nepředjížděj, nebo se zabiješ :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Hele za tu cenu solidní kup! Moc pěkný a zachovalý kus ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Vítej mezi náma, s tím pravostranným řízením je to nezvyk, ale když to chceš jen na chvíli, tak budiž... :) Přeju brzké vyřešení problémů a potom ať ti dělá jen samou radost ;) PS: pokud se nepletu, tak přední světla jsou dělaná na jízdu vlevo, takže kup nová světla, ať neoslňuješ protijedoucí řidiče a jak napsal Hybli, moc nepředjížděj, ať se něco nestane... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Mě by jen zajímalo, jak to zlegalizuješ pro provoz v ČR :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 jako pěkný auto,ale dostten olej, to je jako síla. Podívej se jak kouří, jestli to nejde ven turbem ten olej. Ale seš jako blázen koupit si na dva roky auto s pravostranným řízením do ČR. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Krásný auto za super peníze. Až pojedeš do Kanady a budeš auto prodávat, tak dej vědět, sháním kastli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
the real mofe! Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Vítej mezi náma, s tím pravostranným řízením je to nezvyk, ale když to chceš jen na chvíli, tak budiž... :) Přeju brzké vyřešení problémů a potom ať ti dělá jen samou radost ;) PS: pokud se nepletu, tak přední světla jsou dělaná na jízdu vlevo, takže kup nová světla, ať neoslňuješ protijedoucí řidiče a jak napsal Hybli, moc nepředjížděj, ať se něco nestane... :) Na světlech jsou ještě nálepky, takže svítím v rovině bez zkosení. Zabít se člověk může při předjíždění i s levostranným, mám větši nevýhodu, ale mám chladnou hlavu a tak bych to neviděl jako problém. Nevadí mi zůstat za pomalejším, nastavím si tempomat a jsem rád za spotřebu. :) A díky za přivítání. Mě by jen zajímalo, jak to zlegalizuješ pro provoz v ČR :) Jestli tě to zajímá, ptej se přes PM. :) jako pěkný auto,ale dostten olej, to je jako síla. Podívej se jak kouří, jestli to nejde ven turbem ten olej. Ale seš jako blázen koupit si na dva roky auto s pravostranným řízením do ČR. :) Trošičku zakouří jen na jedničku při náloži, jinak nic. :o Krásný auto za super peníze. Až pojedeš do Kanady a budeš auto prodávat, tak dej vědět, sháním kastli Není problém, byla by škoda jí sešrotovat. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.