lumi Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak ale pre mna je nepodstatne ze klesne nakolko sak ohreje sa znovu :) a tie nase terajsie zimy su slabe na to aby som sa nad tym pozastavoval :) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Pomalicky prichadzaju dalsie diely Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 lumi!Climatronic ne toto :-D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Nene climatronic nebude :) to uz sa mi zda byt zbytocna kopa penazi za to aj ked uz som ich do auta vrazil dost a toto by sa stratilo ale nie :D budem mat vynimocnu L&K s Climaticom :P Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 tak jo pane ;-) na zakazku delana ;-) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Presne si to trafil :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 tak tak ;-) ale vypada dobre ;-) fakt ze jo ;-) Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Vdaka ;) pomalicky od marca - aprila zacneme dorabat do auta, tak uz len dozhanam co mi chyba a mozme ist na to ;) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 climatic s tímhle senzorem teploty bohatě stačí, spíš tamta manuální stojí za houby, s tím sem furt kroutil a bylo to fakt otravný... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Marek jasne ze bohato staci mne stacila aj manualna co mam no lenze koli vyhrevu sa musi menit tak neni o com ;) a climatronic za tie prachy vobec neriesim, to tych 12tis dam radsej do niecoho ineho :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 já sem zjistil manuální až druhej den, protože sem si říkal, dyt to kurna nereguluje teplotu, pak sem si to přečetl na foru,že začli šetřit. fakt mě štve kroutit furt teplotou, bratránek to furt má a furt s tím kroutí :D takže sem ihned přišel na rolbu že to umí dodělat a od té doby byl klid. klimatronic mě nic nového nepřinesl..... viď, třeba takovou kravinu jako kolumbus :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Ja som tiez nevedel ze to je manual klima to mi prezradil az rolba :D tak ja bych kludne investoval tych 12K do columba ako do climatronicu :P ale to uz je mimo tema a nech si kazdy investuje po svojom Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 to já sem to poznal hned druhej den, první den při převzetí sem se zabýval tím, že sem zjistil že ta plechovka měla bluetooth :D a že to bylo tiché oproti PD. asi tak.. Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ani ja som nevedel, ze nemam climatic, smradi setria vsade kde sa da. Posrane dve cidla tam nevedia dorobit Lumi a moj panel si tiez tak pekne vycistil? Nie ze mi potom prinesies nejaky poskriabany sunt Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tvoj je takisto cistucky Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Přesně :) Také jsem manuál vyměnil za poloautomat a jsem spokojen, Climatronic je zbytečně drahý na ten přínos Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 já vůbec netuším co mě přinesl klimatronic :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Takze v sobotu som bol pre dalsie a snad posledne diely na moj projekt na tohtorocnu sezonu ^_^ Takze pribudli : komplet vsetky 4 stahovacky okien spolu s jednotkami, kabelazou a repro na Sound System zosilovac na Sound System jednotka vyhrevu zadnych sedaciek komplet kabelaz na vyssie spominane veci Vsetko je z modelu L&K MR12 Pocas mojho sobotnajsieho cestovania po Slovenskej Republike som sa stretol aj s Michalom (kyselinka) a Oliverom (olisoft) ktorym som doviezol zopar dielov na ich milackov a samozrejme sme prijemne pokecali Takze uz len pockat na terminy montaze a cernota zacne naberat podobu aku som chcel a aj planoval Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 to je z čorky nebo z bouranýho? Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Marek : nemas lepsiu otazku ? myslis ze sa mi predajca pochvalil ze odkial to ma? A este som zabudol na zrkadla sklapatelne takisto z L&K. avsak zrejme nie su zatmavovacie ale len s pametou ( riadil som sa podla 13 kablov do konektora ), tak neviem ci mam byt rad alebo nie Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 tak já bych se o to třebas zajímal, ale všichni víme jak to je :( otázka z jakého státu ty zrcátka pocházejí, v čr je standardní že levé zrcátko bylo stmívací, dříve i pravé... předpokládám že mají osvit. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 (upraveno) Tak na moju otazku z akeho auta to je povedal ze skupuje diely a predava dalej tak si vyber ;) Praveze nemaju stmievacie ani jedno, teda ani podla sklicka a ani veducich kablov do neho to nenapoveda opak Ano osvit maju :) Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Kedze sa mi nedari zohnat zadne tapece s SS na liftback tak som sa pustil do prerabky tych co mam ( su na combi ) Dnes som oddelil vrchne casti aj s listami (listy su zajednane na predaj) a zvysok snad zlozim cez najblizsi volny cas Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Však na tom nic není, proč se zdržovat hledáním pro liftback :) Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 budeš tlumit tapece nebo ne? mě to strašně resonuje v zadních tapecech, asi jim to zkusím vyreklamovat, protože mám zapnutou třeba Evropu2 fakt na normální hlasitost a vzadu to resonuje jak.... Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Nic na tom neni ale ja mam vse najradsej original Ano budu sa tlmit tapacire :) Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak to já mám v případě této OII zjevné štěstí, protože i když pustím nahlas hudbu z SD karty, ani při četnějších nižších kmitočtech nerezonuje vůbec nic. To se vidí už málokdy.. Stejně se ale asi na tlumení v létě chystám. Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 já už se sticklere ničemu nedivím, takže tak... začlo mě to dělat dnes kolem výškového repra, zkusím sundat tapec, protože autorizáci zase na mě budou koukat, jak když po nich něco chci a měli dělat "zadarmo". Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Stickler mas zapojeny SS ? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky