Přejít na obsah

Lumi & Laura Sport DSG

Doporučené příspěvky

já sem zjistil manuální až druhej den, protože sem si říkal, dyt to kurna nereguluje teplotu, pak sem si to přečetl na foru,že začli šetřit. fakt mě štve kroutit furt teplotou, bratránek to furt má a furt s tím kroutí :D takže sem ihned přišel na rolbu že to umí dodělat a od té doby byl klid.

klimatronic mě nic nového nepřinesl.....

viď, třeba takovou kravinu jako kolumbus :D

Odkaz ke komentáři

Ja som tiez nevedel ze to je manual klima to mi prezradil az rolba :D tak ja bych kludne investoval tych 12K do columba ako do climatronicu :P ale to uz je mimo tema a nech si kazdy investuje po svojom :palec:

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Takze v sobotu som bol pre dalsie a snad posledne diely na moj projekt na tohtorocnu sezonu ^_^

Takze pribudli :

• komplet vsetky 4 stahovacky okien spolu s jednotkami, kabelazou a repro na Sound System
  • zosilovac na Sound System
  • jednotka vyhrevu zadnych sedaciek
  • komplet kabelaz na vyssie spominane veci

post-24319-0-51680700-1393870864_thumb.jpgpost-24319-0-28101200-1393870924_thumb.jpg

post-24319-0-95158200-1393871122_thumb.jpgpost-24319-0-84998400-1393871013_thumb.jpgpost-24319-0-16695600-1393870955_thumb.jpg

Vsetko je z modelu L&K MR12

Pocas mojho sobotnajsieho cestovania po Slovenskej Republike som sa stretol aj s Michalom (kyselinka) a Oliverom (olisoft) ktorym som doviezol zopar dielov na ich milackov a samozrejme sme prijemne pokecali :pivo:

Takze uz len pockat na terminy montaze a cernota zacne naberat podobu aku som chcel a aj planoval :palec::rolleyes::wub:

Odkaz ke komentáři

Marek : nemas lepsiu otazku ? myslis ze sa mi predajca pochvalil ze odkial to ma?

A este som zabudol na zrkadla sklapatelne takisto z L&K. avsak zrejme nie su zatmavovacie ale len s pametou ( riadil som sa podla 13 kablov do konektora ), tak neviem ci mam byt rad alebo nie :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Tak na moju otazku z akeho auta to je povedal ze skupuje diely a predava dalej tak si vyber ;)

Praveze nemaju stmievacie ani jedno, teda ani podla sklicka a ani veducich kablov do neho to nenapoveda opak :wallbash:

Ano osvit maju :)

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...