Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Neuvidíme, když neexistuje nikdo, kdo by měl vhodný kabel :( Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Zahadne je ze spiatocky mi hodia chybu az po zaradeni spiatocky a to az po cca 5sekundach Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 u stare jednotky mi to stejne delalo, kdyz mi praskla nad SPZ tak dokud jsem nerozsvitil hlavni svetla, tak byl klid Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Nevadi uz su hadam objednane take ako mam v dennom tak snad canbus tomu pomoze :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 peknéé akurát neviem či sa mi zdá, alebo ten spodný segment pri celom C-čku sviti silnejšie než zvyšok? :) Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 jj ma zapnute mlhovky :lool: Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Maro nie nemyslel som tú foto s hmlovkami :D tiez zbadáš aj keby si bol slepý Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Tomik ano len sa ti to zda a zdalo sa nam to aj s Misom ked sa nakodovali ... no robi to uhol pohladu na svetla a to ze dolu svieta dva riadky lediek :) Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 ale sak vobec ze som si dovolil pochybovat :) Miso to uz musi mat s Igorom v malicku :jelen: Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Jj mam to presne nastavene podla Misa :D Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 tez Lumi nemuzes byt original a opicit se :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 ešteže ho máš toho Miša... :D Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 (upraveno) Sak teda dvojcata nemozu mat odlisne nastavenie svetiel Lubino: este ze on ma mna Upraveno Listopad 21, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Lumi, ale to opičení se s ikonkou člena už je fakt moc Nech si ještě změnit jméno a narůst péro a budeš jako Míša Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ty si videl misove peero ? tak to som si o tebe nemyslel Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ty nevíš věcí.. Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 No a som za to nevedenie aj rad :D Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Hovada :D Pokud to vyjde, až budu mít cestu, snad mi to Váša konečně taky tak udělá. Neboj udela...a kontrolu prasknutej ziarovky (ale zatial len v zadnych svetlach) ti upravi ;) akurát neviem či sa mi zdá, alebo ten spodný segment pri celom C-čku sviti silnejšie než zvyšok? :) Presne, mozno to tak vyzera a mozno tam je aj nepatrny rozdiel....mal som to uplne rovnako, ked boli svetla nove, ale casom sa trochu "vypalili" a teraz vsetko svieti uplne narovnako, vid. fotky o dve strany nazad s mojou octou. Dalsia vec je to, ze ked sa clovek pozrie na tie svetla detailnejsie, tak ledky v spodnom segmente su utopene zo vsetkych styroch stran, resp. maju bocnice po vsetkych stranach...kdezto bocne a vrchne ich maju len z dvoch, alebo troch stran. Preto to aj trochu skresluje :) Tu su moje cerstve svetla http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&p=1465855 A tu teraz v porovnani s lumiho: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=163853 Identicke nastavenie svietivosti a je tam vidiet rozdiel. Skratka sa svetla este casom trochu zahoria :D Nevadi uz su hadam objednane take ako mam v dennom tak snad canbus tomu pomoze :D Nie, este ich zatial nemas objednane Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 No mi jde hlavně o to denní svícení, jinak mi do té doby nebudou fungovat ty LED pozičky - takze stejně někoho budu muset najít :) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Co su LED pozicky? Parkovacky, ci denne? Obcas sa v tych nazvoch nevyznam :D Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 hlavně tyhle "led světla" strašně zkreslují z různých úhlu i na superbu, který to má z výroby a podle něj sem nastavoval hodnoty... Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Parkovačky :) Denní mi teď funguje, ale kvůli kontrole prasklé žárovky mi pozičky (parkovačky) nefungují déle jak 3 sekundy :( Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 LED pozicky = obrysovky, nicmene u Denise je to jine, on ma ty "denni" svetla z ciny kde je zastoupeno LEDkama a ma to byt na funkcnosti RS narazniku, cili: denni svetla - LED na 100%, zapnuta hl. svetla - LED na cca 50% Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Njn, to je tak, ked vymyslas chobotiny :D RS naraznik nechces, ale nastavenie svetiel ako RS si das Osobne by som tam dal naspat original hmlovky, LEDky do dennych a zatmavil ich. Skratka original je original a pasuje na octu najviac. Ale myslim sme dost OT, nezasierajme to tu lumimu ...radsej obdivujme jeho nove svetla Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 tam už nie je moc čo obdivovať keďže nie sú prvé na fóre... Odkaz ke komentáři
marek6718 Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 mne sa aj zdalo že tu bolo nejak moc dlho ticho čo sa úprav týka a čakal som čo príde :D prišli svetlá Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 (upraveno) Marek to bude asi tym ze uz neni co moc upravovat Upraveno Listopad 22, 2014 uživatelem lumi Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 Tak nejake novinky :) Laura je uz na zimakoch 15tkach fotit som nefotil ved ani nie je co :) A fabia je takisto prezuta na zimne a cerstvo po absolvovani STK :) oficialne presla na vybornu Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 Lumáku, už sem přišel na to proč ti hlásili chybu zpátečka(zpětný světla) ;) u mě to funguje to vaše nastavení. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky