Kows Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Ahoj, představuji Vám své nové vozidlo. Mám ho od dubna, je to 1.4 tsi v Eleganci + nějaké věci navíc. Zatím skoro nic nenajeto (nějak nevychází čas). Původně měla být v černé metalíze ale po velkém "přesvědčování" přítelkyně nakonec vyhrála bílá. Tak snad jsem neudělal chybu :D Přikládám zatím jen foto z mobilu. Pokud by jste měli zájem o další, nafotím a hodím sem. Snad se bude líbit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Moc pekna ;) barva i kola super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 Nádherná.. bílá OIII sluší, nejhezčí kola, xenony a super motor , tak ať slouží a další fotky klidně dávej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Zdravím, tak zatím prd najeto ale za 3000km průměrná spotřeba dle PP 5,2. Cesty mix ale většinou lítání po městě a sem tam nějaký výlet. Také máme za sebou první návštěvu servisu. Výměna čelního skla, trošku nám zatékalo dovnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 5,2 město a syrový motor?????? Tlačíš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 že by :D ne fakt netlačím ani nejezdím z kopce :D otázka je jaká je v reálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Přezuto na zimní 16" a rozdíl proti letním 18" velmi znatelný. Auto je podstatně klidnější při přejezdu nerovností, nejsou to už takové rány. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2013 Přidávám rychlo fotky v garáži na zimních, foceno telefonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 jaktoze tam mas ty stary znaky? ti to s nimi prodali ve skodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 vittorio to podľa mňa nie sú origo Škoda disky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kows Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 Nejsou to origo Škoda, dal mi je prodejce že prozatím nemá ty nové tak jsem je tam nouzově dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Johnnie Odesláno Leden 3, 2015 Sdílet Odesláno Leden 3, 2015 Ahoj, ta spotreba je uzasna na auto se 140 semikama pod kapotou - V podstate moje vysnene auto snad za 2 roky...(se svou stavajici octou 1.9TDI 66kw mam dlouhodobou spotrebu 4.2l/100) Chtel bych se zeptat jak jsi na tom se spotrebou v zime, asi mas lehkou nohu na plynu ;) Btw. zkousel jsi prepocitat najete km od natankovani jestli PP nezkresluje? Jak je na tom auto se startovanim v zime a za jak dlouho se zareje na provozni teplotu? Predem dik za tvoje zkusenosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Leden 6, 2015 Sdílet Odesláno Leden 6, 2015 Dal menší kola tak to bude tak 4.8 možná míň. A mimo ešte líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Johnnie Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Dal menší kola tak to bude tak 4.8 možná míň. A mimo ešte líp. dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.