Jersey Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 zdravim panove uz si vazne nevim rady :( ... mam oktavku 1.9tdi 81kw ASV mam asi 2 mesice novou baterku celou dobu dobre az ted posledni dobou se mi uz 2x stalo ze behem 7 dni sem prisel k autu ze budu startovat a nic baterka uplne ko... od te doby po cas startovani sviti esp a abs a spotreba na volnobeh ukazuje 0.9-0.8l/h predtim nez me klekla baterka tak ukazoval 0.6-0.5l/h nevite co to muze byt ? altik dobiji normalne 14,4 pri vsem vypnutem pri zapnutem 13.8... pry by to mohl byt spatny starter ze nejak zkratuje a tim vystavi baterku ale nechapu co to ma vliv natu spotrebu :(... diky za rady ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Červen 16, 2013 Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 Mám taktiež ASV a pri štartovaní mi taktiež svieti ABS no po naštartovaní zhasne a žiadny problém. Spotreba 0,8 - 0,9 l/h na voľnobeh je pri zapnutej klimatizácii. Ale kedže máš problém s akumulátorom a ak si ho premeral a vykazuje nízke napätie tak je problém buď v ňom a teda je chybný z výroby a stráca kapacitu - v tom prípade reklamácia, alebo niekde ti to odoberá prúd, čo sa taktiež dá zmerať, pričom kľudový odber je max. 20mA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jersey Odesláno Červen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2013 nojo ale ja mam spotrebu na volnobeh 0,8-0.9l/h kdyz je vsechno vypli to prave nechapu ...a to az potom co se me vybil ten akumulator 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.