lukas cerny Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Zdravim chcel by som si sam vymenit vsetky filtre a olej no neviem to uplne presne a preto vas prosim o pomoc. Vzduchovy som si uz vymenil, olej a filter olejovy viem vymenit no nie som si isty ci spravne a uz su aj mierne prekrocene kilometre odp.vymeny tak preto prosim o odbornu pomoc Po nehode mi ju servisaci vratili v stave ze uz nikdy ju nedam z ruk a vsetko si chcem spravit radsej sam. Vsetko je uz kupene olej je helix 5w 40 a este mam nieco s manzetou a octavka leti do jednej strany tak tipujem ze je uz prasknuta pruzina a potreboval by som aj stymto pomoct Vdaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Mrkni do servisní příručky v příloze ;) Pokud ti táhne do jedný strany, tak si nejdřív zkontroluj tlak v pneu, pokud nepomůže, tak zajeď na geometrii.. No a pokud máš pozdezření na prasklou pružinu, tak není nic jednoduššího, než zvednout auto a přesvědčit se sám.. Servisný prohlídky.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Netaha do jednej strany len je naklonena na pravu prednu stranu a nemam rampu ani nic podobne kde by som si to pozrel Dakujem pekne ale potreboval so pomoct s vymenou tych filtrov pripadne vymenou manzety 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Hladaj tu na fore mas komplet navod ako vymenit olej +filtre!!! MANZETA na aute je len jedna ked nevies napisat presne ktora manzeta!!!!:prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Aha sorry na pravej spolujazdcovej strane a dik za radu asi som zle hladal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Daj to do servisu ked nevies napisat poriadne ze manzeta co ho!!! Manzeta poloosi su tam 2 kusy!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Vnutorna manzeta servis ne, to radsej predam Hej o motoroch vim slabe minimum K octavke som prisiel zo dna na den je moje prve auto vedel som iba soferovat Viem co a ako len neznam jak sa co secko vola Nechcem urazit ale servis pre chlapa je hamba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Demontovat poloos z auta a vymenit manzetu!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Dik za pomocpri tej manzete ale teraz ma trapia filtre mam obavy s mojej montaze :) Ale fungujensecko v pohode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 :palec:Pri vymene filtrov nemas co pokazit!!! Vzduchovy,pelovy,olejovy,naftovy!!!B)B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Vymena naftoveho-palivoveho filtra!!! Video je z GOLF4 ale je to to iste jak OCTAVIA1 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Ale bacha u rotačky, že si čerpadlo nenatáhne naftu, takže musíš naftový filtr zalít naftou!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Vzdy zalievam pri vymene novy naftovy filter ci je to rotacka alebo TDI PD!!! Potom nie su problemy zo zavzdusnenim systemom. Este si treba dat pozor na vymenu gumiciek cierna a modra na ventile co ide do filtra. Gumicky su pribalene pri novom filtry. Vzdy ich treba vymenit spolu s filtrom.B)B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 u PD problém so zavzdušnením nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Zistil som ze ho treba zaliat az pri vymene a gumicky boli len cierne ale vymenil som ich Otazka asi nikde nezozeniem tu strunku ktora mi drzala tie hadicky na filtry ci ? Lebo mam tam zatial docasnu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červen 24, 2013 Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 Co myslis pod pojmom strunka??? ZAVLACKA co drzi ventil vo filtry alebo skpaska co drzi-stahuje hadicku??? Vsetko dostanes kupit v servise SKODA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 závlačka čo drži tie dve hadičky hej mám 19 a školu mam obchodnú mám pol roka octávku a o motoroch viem len tolko čo v autoškole učili a doma mi nido ništ neukázal chcem sa to naučit a ne to dat do servisu dutým hlavám stačilo mi to ako mi spravili opravu po nehode takže dakujem všetkým ktorý mi pomohli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Nepises presne ktoru zavlacku si stratil!!!!! Ale podla mna to bude vid obrazok. Ale stale nechapem ako si ju mohol stratit??? :P:P Kupis ju pisal som ti to uz hore za cca 4eura. Napis odkial si OKRES,MESTO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 jak mohol, podle mě jestli se to neztratilo "samo" když se někdo umí tak pěkně starat o auto jako tenhle majitel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Nepises presne ktoru zavlacku si stratil!!!!! Ale podla mna to bude vid obrazok. Ale stale nechapem ako si ju mohol stratit??? :P:P Kupis ju pisal som ti to uz hore za cca 4eura. Napis odkial si OKRES,MESTO. áno je presne tá Hlohovec a stratil som ju preto lebo som sa bál že po tej výmene to už nenaštartujem a trásli sa mi ruky ked som ju tam dával spet a spadla mi do motora ... som manták ano .. ale podarilo sa :D jak mohol, podle mě jestli se to neztratilo "samo" když se někdo umí tak pěkně starat o auto jako tenhle majitel stratil som ju lebo sa mi klepali ruky pri výmene paliváku lebo som sa bál že ju ešte vác dod***** a takýchto majitelov je viac len ja som stých ktorý sa obrátili by som sa sem asi nehlásil keby stým nečo nechcem spravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Zavlacku budes mat na spodnom kryte motora demontuj kryt a zavlacka tam niekde bude a ked z tam nie je tak kup novu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Zavlacku budes mat na spodnom kryte motora demontuj kryt a zavlacka tam niekde bude a ked z tam nie je tak kup novu. kryt som dal hned dole .. šak bez nej som ani nenaštartoval ... nekde sa zasekla už som si tu naštudoval čo a jak sa volaju niektoré sučiastky takže už budem konkretnejši :D dik za trpezlivost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.