Guest maachal Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Koupil jsem oznaceni motorizace a je na nem oboustranna lepici paska. Takova cerna asfaltu podobna hmota. Pry je to origos dil. Problem je, ze se mi zda, ze ta paska je moc hruba (asi 1.5mm), a ze moc nelepi. Pripada mi, jakoby se to melo ohrat, nez se to bude aplikovat. Mam to teda zkusit nalepit na auto a bat se, ze to nekde upadne/odmrzne? Nebo je na to nejaka lepsi/spolehlivejsi paska? Pohledal jsem ruzne na netu (i tady), a docetl se o nejake 3M pasce. Ma-li s tim nekdo zkusenosti, prosim poradte jestli staci ta cerna hmota, nebo neco jineho, diky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Jestli si to koupil nové a nijak nepoužité, tak to úplně stačí. Takhle to lepí normálně ve škodovce ve výrobě. Jenom tu plochu, kam to budeš lepit pořádně odmasti a pak to nalep. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Je to tzv. butyl páska, drží to dobře, nemusíš se bát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maachal Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 S tim odmastenim to je jasne. Ale porad mam pocit, ze to nelepi. :-D Kdyz odendam hnedy voskovany papir a sahnu na tu lepici pasku prstem, tak proste lepi uplne minimalne. :-( Diky za postrehy, zkusim, poinformuju jak jsem dopadl (upadl). :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 Když na to saháš prstem, tak to je potom jasný, že to nelepí. Na tu pásku nesmíš sahat, tak zničíš její lepící vlastnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 jestli jsi ji už pořádně ochytal , tak bych tam asi tu druhou dal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.