Maggots Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Zdravim, na me octavii mam nemeckou zasuvku pro prives, dokoupil sem tedy redukci, ale kdyz sem dnes zapojil prives, tak po zapnuti smerovek blikaj jen predni a to hodne rychle, ale zadni u auta ani u privesu vubec, ostatni svetla jdou ok :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Něměcká zásuvka znamená 13ti kolíková? Pokud ano, tak tu zahoď a namontuj místo ní klasickou 7mi kolíkovou, protože co jsem tak slyšel, tak použítí redukce skýtá jen problémy, viz. problémy s blinkry... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Červen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 :) sakra, hlavne ,ze mi autoelektrikar rikal, ze je lepsi to nechat original nestourat se v tom a koupit redukci, takze vyhozene penize ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Elektrikářovi se s tím asi nechtělo dělat, ale to si přehodíš sám doma, nic na tom není (schémat zapojení je na netu plno) ;) . Ještě si počkej jestli se k tomu nevyjádří někdo jiný, ale co jsem já četl na různých místech a někdo mi to i říkal, tak je lepší to předělat na 7mi kolíkovou zásuvku, s redukcí jsou prý jen potíže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 mám taky ten problém a použití redukce určitě problém není když na druhém autě všechno funguje tak jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Pokud to není redukcí, tak proměř, zda ti jde do zásuvky šťáva na blinkry. Pokud ano, tak pak je problém asi jen ve špatném kontaktu mezi zásuvkou a zástrčkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.