jbakos90 Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Zdravím. Mám takú otázku. Ako vymeniť akumulátor (baterku) v aute aby som nemusel zadávať bezpečnostný kód na odblokovanie? Nakoľko som auto kúpil od nemeckého vlastníka a papier s kódom nemám. :( Prosím o pomoc. A akú baterku kúpiť do auta 1,9 tdi 77kw??? Typ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 o ake radio ide?? myslim ze pri odpojeni baterie kod pytat nebude. malo by ho pytat len pri vymene radia napr. do ineho auta. a co sa tyka baterky tak kup urcite taku aku mas predpisanu urcite nie slabsiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Pokud je to originální radio tak kod zadavat znovu nemusíš. Proto ho ani nemaš v dokumentaci od auta. Kod by byl potřeba jenom pokud bys to radio chtěl dát do jiného auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbakos90 Odesláno Červen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 A ak by som ho neskôr chcel napríklad predať ide o klasické skodovacke rádio s navigaciou a mp3, bez menica CD, radio ktoré montovali do aut v roku 2007. Mam aj návod k rádiu a je tam písané ze kód nájdem v garancnej knizke od radia. A tú nemám. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Ten kód se dá vyčíst, udělají buď ve škoda servisu nebo někdo kdo má na to SW a umí to, samozřejmě za poplatek, já ho třeba potřeboval při výměně budíků. Btw každé klasické škodovácké rádio má svůj název. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Já to tipuji na na nexuse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Taky mě hned napadl Nexus, jen sem chtěl vědět proč to neví když má návod ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Vypadá to na Nexuse. Pokud budeš potřebovat vědět pin např. z důvodu prodeje, tak musíš zajít do škodovky s techničákem od auta a skz číslem radia (vyr. číslo) a zdarma ti ho řeknou. Pokud tam to radio bylo přímo z výroby a nedal si ho tam někdo dodatečně. Jinak bys musel navštívit někoho kdo to umí vyčíst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jbakos90 Odesláno Červen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2013 ide o rádio typu RNS cruise ( RNS 300 ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.