lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Tady máš odkaz na prodejce autodílů a za velice slušné ceny. A už neblbni a začni se o ní starat. A možná by nebylo špatný nahodit nějaký ty fotky, aby bylo co porovnávat. nech sa ti páči ten narazník nie je moja vina, niekto totižto nepozná smerovky a to spetné taktiež nie je moja vina niekto na parkovisku ale to amaterske striekanie je moja práca to i moj 10 rocny bratranec vie vymenit :lool: u O1 66kW AHL tu mas Palivovy: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-palivoveho-filtru-skoda-octavia A vymena oleje uz nejde sakra http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-oleje-19-tdi tu mas aspon foto kde je olejovi povolit ho snad umis skoda ze nejdu tie videa :( ja viem kde je olejový filter len tá kritka je strašne zavarená nejde snou ani pohnut a palivový som už vymenil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 cekal jsem horsi stav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Fraštak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 čo si čakal že bude na totálku? ale keby si videl pravé koleso zvnútra tak by si zaplakal aj toto je premna dosť, chodiť s odtrhnutým nárazníkom :( Fraštak :D poznáš to tu ? ak hej dojdi mi ukázať tu tvoju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Naraznik se da vratit zpatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 hej aj plno ludi aj Ocean :D teda ci sa tak ete vola :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 chudák auto,...ale dám ti jednu radu: z venku ať to vypadá obitě, ale musí to jet, brzdit a fungovat prvně zevnitř..samozřejmě ten nárazník nějak provizorně zkus přichytit ať to nevypadá tak blbě..na nové máš čas až budeš mít v pořádku motor atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 hej aj plno ludi aj Ocean :D teda ci sa tak ete vola :D hah .. tak dojdi ocean zrušili dali tam fiestu .. fiestu zrušili a dali tam nový oceán a tušim že už aj ten zrušili :D chudák auto,...ale dám ti jednu radu: z venku ať to vypadá obitě, ale musí to jet, brzdit a fungovat prvně zevnitř..samozřejmě ten nárazník nějak provizorně zkus přichytit ať to nevypadá tak blbě..na nové máš čas až budeš mít v pořádku motor atd šak sa snažím .. filtre čoskoro vymené a nečo stu nápravu alebo ja nvm čo tam je do** pokazené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 ja viem .. ale nemám sa ako k nej dostat .. potrebujem odmontovať tu krytku .. aha asi si myslíš že mam dvojkovu octávku ale mám 1 po facelifte :lool: ja viem ze mas OCTAVIA1!!!! VIECKO NA FILTRY JE ROVNAKE CI JE TO OC 1 alebo OC2!!! Ten kluc sa da pouzit na povolenie vieka aj u OC1+OC2!!!!!!!!!!:prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Nepoučitelnej, tak jsem ti to sloučil a odemknul.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Co tady se deje to kurva nechapu :)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Hele není to zas tak hrozný i když se do tebe kluci pěkně pustili a samozřejmě si to zasloužíš. Na druhou stranu chválím, že jsi se ke své blbosti přiznal a doufám, že už jsi dostal rozum a auto dáš brzo do kupy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Nepoučitelnej, tak jsem ti to sloučil a odemknul.. tak dik teda :D Hele není to zas tak hrozný i když se do tebe kluci pěkně pustili a samozřejmě si to zasloužíš. Na druhou stranu chválím, že jsi se ke své blbosti přiznal a doufám, že už jsi dostal rozum a auto dáš brzo do kupy ... ja viem že si to zaslužim, som rád že sa moja octa do mna nepustila :D dik za pochvalu :D dám ju do kopy a nie len to, ako som hovoril, venujem jej šecko čo mám prachy aj čas a spravím jedinečnú oktávečku :D však toto forum je lepšie ako som si myslel práve som našiel kompletné návody na výmenu asi všetkého a dokonca aj servisné plány :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Zmen si nadpis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Zmen si nadpis :) mm .. bolo by treba len neviem na to dojst :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Prvni stranka prvni prispevek das upravit a tam to mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Chybama se clovek uci...ted je na tobe jak se k tomu postavis a jestli neco zmenis...priznam se ze jsem podle prvniho prispevku cekal "vranu" zdevastovanou...z fotek to tak hrozny neni tak dej autu co potrebuje a HLAVNE...ZACNI SE K NEMU CHOVAT ;-) drzim ti palce tak nas octaviaky koukej NEZKLAMAT ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) určite nesklamem a šak vyzerá hrozne ... hambím sa na nej jazdit ... fakt som jej dal zabrat :/ Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Dakie necituj předchozí příspěvky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Len tak pre porovnanie ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Slušná práce. Teď ses poučil a budeš se k ní chovat líp. Oprava bude brnkačka, DEKO by ti mohl vyprávět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Deko by to opravil všecko do týdne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hybli Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 No já bych řekl že by to s tim jeho tempem stihl za odpoledne :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 no, olej aj šecky filtre v motore som vymenil takže motor až na brzdy by som mal mať v pohode a mám otázku mám na ruke narazník vo farbe za 90e ešte som ho nevidel ale mal by byt v pohode neviem či je to vela alebo si mám radšej kupit fungel nový a nastriekat blbá otázka ale neviem aku ma hodnotu a na nete sa tá cena dost pohybuje dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 90E ve farbě? Není co řešit.. Jen za lak dáš 90E... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Přesně jak píše Dakie, pokud nebude mít poškozenej lak, tak ho vem B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Vidíš to, že to není až tak finančně náročný, dáváš to pěkně pomalu do kupy A za 90 éček bych to bral, ještě jestli to je v laku, tak není vůbec o čem diskutovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 okej dik podarilo sa mi ho stiahnut na 80e .. tento týžden idem pren taká otázka .. dokážem si ho sám vymeniť ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Jasny, nic to neni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas cerny Odesláno Červenec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Predný nárazník držý vlastne na prednej konštrukcii a podblastníkoch alebo aj na bočných blatníkoch ? diki za pomoc ja viem mal by som to dat do servisu ale ja im už neverím a toto forum mi dalo motiváciu si to spravit sám :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Musíš od nárazníku oddělat podběhy, pak jsou držáky pod lištou. Tři šroubky jsou pod maskou když zvedneš haupnu a pak je přichycen zespodu ;-) Jen tak dál chlape. To zmákneš ju dát do kupy... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.