Lahvac Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Ahoj všichni, ještě donedávna jsem většinou prolézal VW-Club (VW Golf III Variant), ale Golfík už dosluhoval a u známých na bazaru se objevila tahle "Karkulka". Je to r.v.2004, 1.8T 110kW, z výbavy: všechny el. okna, climatronic, tempomat, výhřev sedaček. Koupena s orig. 15" (foto bohužel nemám). Úpravy (spíš opravy) které jsem zatím provedl: - výměna oleje - oprava loketky - oprava popelníku - výměna řádící páky z OIII - výměna autorádia JVC za orig. Symphony - výměna orig. 15" alu za 18" Mille Miglia Plánované úpravy: - stavitelný podvozek / pružiny - zadní parkovací asistent - oprava levých dveří + levého blatníku - výměna znaků za nový typ + výměna pokliček Mille Miglia za nový typ Škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Vítej mezi náma, octule je moc pěkná, jde vidět že se o ni jak předchozí majitel, tak i ty dobře staráš, jen tak dál . Co se týká kol, tak jsou pěkný a k octě dobře pasují, jen by to chtělo nějakej ten podvozek, tak je to hrozně vysoký ;) . Jinak přeju spoustu bezproblémových kilometrů a také ať ti dělá jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Dobrej offroad níž níž !! aspoň tak o 9cm, ale jina pěkná, lak vypadá hezky, ještě lišty stříknout do černého lesku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Vítám tě ! konečně nějaká koza do mojí skupiny ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Pěknej kamzík mám rád červenou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Ač červenou nemám rád, tak musím uznat, že OI combi vyloženě sluší A ještě v kombinaci se stříbrnýma kolama = pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lahvac Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Díky všem za kladné reakce. S podvozkem je to horší. Z jedné strany bych hrozně rád, ale s autem ze 70% jezdí přítelkyně s dvěma dětma (1rok a 5let), a už rozdíl z OEM 15" na tyhle 18" byl negativně okomentován. A když už se rozhodnu "pro", tak stále reším co?? 20tis za podvozek určitě dávat nebudu, tak nevím zda OEM tlumiče a k nim jen nějaký pružiny, nebo nějaký "pětitisícový" stavítko (JOM, TA Technix, atd....)?? Toť otázka :( Ještě jsem vyhrabal fotku řadičky z Octavie III. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Jde o to kolik přítelkyně najede ? pokud malinko tak bych volil TA tech..Ale pokud hodně tak na stavítko bych 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lahvac Odesláno Červenec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Nenajede moc, ale většinou po Praze. Jaký je tvůj/váš názor na kombinaci OEM tlumičů a snížených pružin (40mm/40mm)?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Dej stavitko, jom je mekci, tatech tvrdsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Ted jsem chtěl napsat to co Deko co jsem zaslechl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 hele já jezdim denně 19", stavítko TA skoro nadoraz, po Praze a jako musíš bejt opatrnější a na kostkách brzdit, je to tvrdý.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lahvac Odesláno Říjen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2013 Tak na autě se dlouho nic neděje, tak pouze jedna změna. 18-ky s podložkama omrzely a moc nevyhovovaly, tak vyměněno za 17" Spider a umyto. Přes zimu půjdou na bílo. Jinak žádné změny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lahvac Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Tak nějaká ta menší aktualizace. Octule slouží super, pouze dostala v autorizáku new dveře, blatník a zrcátko. U mě new manžety na poloosách, filtry, atd... A taky pár chromových blbůstek A včera jsem u OC Letňany dostal k večeru letáček clubu za stěrač, někdo z okolí P9?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lahvac Odesláno Duben 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Dnes jsem se konečně dokopal k vyčištění podběhů. Bylo tam toho opravdu hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Moc pěkné změny ! Jen tak dál ! Jinak na ty přední podběhy si raději vzpomeň každý rok po zimě, ať Ti to tam nezačne rezavět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.