rakev Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 zdravím pánové,ať jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem postup sundání plastu nad pedálama kvůli výměně spínače brzdových světel.Mám OII FL.Můžete nkdo poradit jak na to?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 a nie je spínaš náhodou v motorovom priestore na hlavnom brzdovom valci?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Nie nie,je na pedáli,ja som s ním nechtiac raz pohol a brzdové svetlá svietili neustále. Teraz k montáži: Najprv musíš zhodiť vypínač na svetlá,aby si mohol zhodiť lištu,pod ktorou je šrób. Vypínač pri tom,ako ho budeš prepínať do polohy na parkovačky ho zatlač smerom dnu(k motoru),prepni na parkovačky a vytiahni ho von.Potom vypáč lištu na ľavej a na pravej strane od volantu. Pod každou sa nachádza jeden šróbik. Ďalej zhoď kryt poistiek(na ľavej strane palubnej dosky a tam sa tiež nachádza buď jeden alebo dva šróby,to už neviem presne).Potom Ti ten kryt drží už len na 2 šróboch,ktoré sú na spodku(prvý na ľavej a druhý na pravej strane). Potom kryt jednoducho zhoď a odpoj od neho zástrčku diagnostiky a hotovo . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 OII - MR04-05 - brzdový spínač je na pedálu brzdy v interiéru OII - MR06-13 - brzdový spínač je pod hlavním brzdovým válcem na posilovači - v motorovém prostoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Tak to sa teda ospravedlňujem za chybnú info . Škoda,že som sem ten návod písal zbytočne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 v pohode ..určite sa niekomu zíde dôkaz miesto sľubov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rakev Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 pánové díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.