bruno128 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 jj, tohle je treba ja to absolvoval minuly tyden dvoustovkou po dalnici skoro o pulnoci... kdyby me pani straznici rakousky chytli, tak me zavrou na rok :) ASV je myslim dobrej motor, me jde rafika az na doraz. Foto uz je starsi, jede ale furt stejne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ASV je myslim dobrej motor, me jde rafika az na doraz. Foto uz je starsi, jede ale furt stejne. ALH-čko je lepšííííííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ASV je myslim dobrej motor, me jde rafika az na doraz. Foto uz je starsi, jede ale furt stejne. tak sem se asi s AGR nedostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 tak sem se asi s AGR nedostanu no to asi néééééééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 no to asi néééééééééé Njn co se dá dělat asi bud muset šetřit na něco jinýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ALH-čko je lepšííííííí Kdyz myslis.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Kdyz myslis.... já vím že né no tak nastejno ju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Abyste se z těch vašich kominíků nepotento 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Abyste se z těch vašich kominíků nepotento njn toe tihá závist ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 To ani né, já radši benzín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 To ani né, já radši benzín. ;) nejni nad saze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 A není nic lepšího než ten nádherný klepot dieselu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 A není nic lepšího než ten nádherný klepot dieselu ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 benzinovou 1,6 74kw jsem měl ale ted uz bych neměnil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak ona 81 je velice příjemná, rád se s ní svezu. Samozřejmě kdybych si měl vybrat mezi 1,6/74 a 1,9/81 tak je to jasný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 A není nic lepšího než ten nádherný klepot dieselu ! :) Jo luxusní zvuk ,jen při těch -22 co byly minulej měsíc to bylo trošičku hlasitější 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak ona 81 je velice příjemná, rád se s ní svezu. Samozřejmě kdybych si měl vybrat mezi 1,6/74 a 1,9/81 tak je to jasný. nebudu ti hanit 1,6 74kw ja jsem s ni za 2 roky neměl skoro žádnej problém akorát trošku papala :lool: a škrtící klapka byla k.o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Ahoj Romane všechno nej....... k narozkám :P :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Duben 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 Ahoj Romane všechno nej....... k narozkám ;) :o Jj moc dík. Ale ty oslavy jsou rok od roku náročnější :P ;) ,a i časově náročnější.Ale jo už na to pomalu začínám vidět,tak tu snad nebudou chyby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Duben 5, 2010 Sdílet Odesláno Duben 5, 2010 všechno nejlepší k narozeninám :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2010 (upraveno) Tak po moooc dlouhý době nějaké změny,jako jsou pravidelný servis,mytí leštění atd.Teď k zásadnějším.Výměna předních destiček + kapaliny.Pořídil jsem si na zimu 15 liťáky místo plechů.Dobarvení třmenů,otlučených od kamínků.Technická kontrola, se slovy technika - Co mám na tomhle najít za problémy,a pochvalou za pokovená okna s certifikací.Byl jsem moc potěšenej.Poté proběhla dovolená v Chorvatsku,Bibinje cca 2500 Km bez sebemenšího problému.A teď nutný servis.Pár let,možná hned od začátku se stávalo že při překročení venkovní teploty nad 30 stupňů začala mizet horní třetina displeje.Až teď jsem se dokopal,a objednal novej.Tak sem se pustil do výměny,jen s klasickou pájkou,a obavou abych to nezku.vil.Pomohla veliká lupa silná lampička a trpělivost.Naštěstí se zadařilo.Uvidíme až bude vedro.Ale snad to bude OK. Upraveno Září 21, 2011 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Ahoj moc pěkné autíčko, vypadá fakt super. Jen se o něj dobře starej ať jede a je vše ok. Jinak ty kola semi líbí víc ty 15ky než ty 16ky, ale není to tím autem, prostě se mi ten vzor moc nelíbí:) A škda, že nehodil tu nalepku od defendu trochu výš. Jinak jak říkám, krásné auto se super výbavičkou!!! :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 MAXIMe : Děkuji za pochvalu.Jj starám se o ní jak o vlastní ;) Jen mi teď začal nějak povrzávat spojkovej pedál,po zahřátí na provozní teplotu.Za studena je klid.Zatím netuším čím to může bejt :) Výbava je GUT jen mi chybí elektrický sedadlo řidiče,protože začíná i drahá manželka jezdit, tak to je vždy rozházené ;) Design těch 15 se mi taky líbí víc než 16.Ale nejni moc na rozhazování,tak zatím 16 měnit nebudu.Snad možná časem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2010 Tak vrzání spojkového pedálu je snad zažehnáno na dlouhou dobu.V týdnu jsem si pořídil toto vnitřní osvětlení, a je to v noci fakt super osvit.Fotky nic moc je to foceno mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Tak vrzání spojkového pedálu je snad zažehnáno na dlouhou dobu.V týdnu jsem si pořídil toto vnitřní osvětlení, a je to v noci fakt super osvit.Fotky nic moc je to foceno mobilem :( to se mi taky libí nedal jsi tam ten diodovej panel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 Čus Kenny. No jasně celej panel --- http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...svetleni-504142 A fak to pořádně osvětlený.Můžu jen a jen doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Srpen 7, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 (upraveno) Čus Kenny.No jasně celej panel --- http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...svetleni-504142 A fak to pořádně osvětlený.Můžu jen a jen doporučit :( Ahoj fakt pěkný možná časem ted se chystám na xenony a ostřikovače :( ;) Upraveno Srpen 7, 2010 uživatelem kenny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Srpen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2010 No tak to je jasná volba a priorita.Pak dej hned vědět co a jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 (upraveno) Tak a aby toho nebylo málo,tak pěkný Km,výměna předních žárovek,a nějaká chemie na údržbičku Kokiny :lool: Upraveno Srpen 8, 2010 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Listopad 8, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2010 Jasně, že si nedáš na léto 15ky místo 16tek, ale tak hlavně pak hoď ty nové kola. Jinak kde jsi sehnal ty rámečky kolem budíků? To nejsou originál ty stříbrné, že?? Díky moc, jinak auto to je hodně krásné!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.