Diesel Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Ahóóój tak už jsem tu taky. Je to 1.9 TDI 81Kw a koupil sem jí 26.6 2006 v Německu.R.v. 28.11 2002,najeto necelých 72 000 Km a v barvě Černá magic-perleťový efekt,výbava BUSINESS CLASS (podle ETKY7).Ale že šla do Němec tak jí dali emblém STYLE. A tohle jsem zatím na ní napáchal.Jen to zajímavější - Mračítka Alarm Defend-lock Parkováky ( neorigo ale s displejem ) Rámeček kolem zadní a Přední RZ Brzdiče na žluto Denní svícení Vypískování oken Odkládací panel pod ruční brzdu Stříbrný interiér Boční výdechy nárazníku ( Žraloky) Boční černý blinkry Nová přední světla Dekor výplně dveří Zaslepení EGR Parrot Ck 3100 Montáž plynových vzpěr kapoty D-dot Pokovení oken Vytlumení všech dveří a montáž MDF podložek Instalace lepší audio zástavby - Repra od -- Mutant X Wofer -- Pioneer TS-W306C Zesík -- Mac Audio MP 4000 GPS - Garmin Nüvi 765t Teda sem se pěkně rozepsal. Pár fotek jak to vlastně všechno začalo: Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Pěkná. Je vidět že o ní pěčuješ. Ať slouží. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Jj je to jedna ze 4 lásek největších.Žena,synáček,Kokinka,a motorky.Trochu sem se hrabal v archívu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ja vzdycky hledam kde kdo ma samolepku :) a nidky nic moc nevidim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 ja vzdycky hledam kde kdo ma samolepku :) a nidky nic moc nevidim :P Ojjojjoj.Sem si ani nevšim,že tu nemám prdelku :) .Tož to napravuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 ja vzdycky hledam kde kdo ma samolepku :) a nidky nic moc nevidim :P Hledáš blbě Vitto. :) Diesel pěkný fotky. Kluk je asi pěknej raubíř co ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 čau kámo. pekné auto,pekné fotky a ten chlapec :( čistý táta . naštastie nemal nič po ruke inač by to skončilo vo foťáku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 ahoj pěknej kousek je videt ze si svého auta vážíš a pečuješ o něj jen tak dál pěkných octavek neni nikdy dost :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 ja vzdycky hledam kde kdo ma samolepku a nidky nic moc nevidim tu bola moja,kým nešla octa z domu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 (upraveno) Ahoj lidi a diky Laci L&K + Rosťa19 - Tak přesně s mladým máte naprostou pravdu :) .Ty jo jako by jste ho znali a věděli ....... KENNY - To je dobře že si na OC dorazil.Jj napulírovaný jsou krásný.Jen to počasí teďkon stojí za prd. To naleštíš,druhej den začne lejt,a manželka zavelí : jedem nakupovat,nebo na návštěvy a nebo..No a mužeš mejt znovu.Ale jak je ta reklama , když jí miluješ není co řešit :) Apropós koukej sem navalit tu tvojí moc hezkou Oktávečku.Jak píšeš pěkných octavek neni nikdy dost. Pár photos starší i aktuál ze soboty z Čáslavi, a auta švagrů,ještě chybí tátova Fóbia HTP.Jj v rodině jedině ŠKODA :( Upraveno Červen 28, 2009 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 (upraveno) Tak na téhle krasavici jsem ujížděl před Kokinou celejch 10 let.A byla mooc dobrá Upraveno Červenec 27, 2009 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Juhů tak dneska doveženy značky :) .Zejtra si je zkusím na Kokině a doufám že budou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 A na autíčku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Znacky sedi pekne, je mi pripada ze je ta chromova vanicka obcas kontraproduktivni, v zadu dost SPZ zanika :)ale to asi jen na prvni pohled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 (upraveno) Znacky sedi pekne, je mi pripada ze je ta chromova vanicka obcas kontraproduktivni, v zadu dost SPZ zanika :)ale to asi jen na prvni pohled. No značky jsou dobrý ,na fotce to vypadá hůř než v reálu :) .Naštěstí.A je to focený jen mobilem,tak to tak nevynikne. Upraveno Srpen 28, 2009 uživatelem Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Po dlouhý odmlce a nic nedělání zase sme o kousek dál. Díky Bruno 128 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Dobrý chlape :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Pekne auto... :D Nad temi mracitky taky uvazuji. Kde jsi je koupil...? A kolik pak stoji..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 PĚKNÝ ČERNOCH ČERNOU JÁ MŮŽU :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 Chipmann - Díky to vždycky potěší Sejvi - Taktéž moc díky.Kupoval jsem je na Milotecu http://www.milotec.net/kryty-svetlometu-mi...ia-facelift.htm a cena byla původně 860 + pošta,a jak tak koukám,tak cena trochu klesla,ale né moc Jj Razty,černá je prostě černá.Ale ta úúúúúúdržba.Je na nich všechno vidět :) ale jako barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Po dlouhý odmlce a nic nedělání zase sme o kousek dál. Díky Bruno 128 :D koukám Romane že máme skoro všichni hadičky od Bruna 128 :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 koukám Romane že máme skoro všichni hadičky od Bruna 128 :D :) Jojo je to dobrej a kwalitní prodejce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Jojo je to dobrej a kwalitní prodejce :D už je mám taky doma :) ale plánuju montáž až s čistěním turba páč mi to padá do nouzáku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 už je mám taky doma ale plánuju montáž až s čistěním turba páč mi to padá do nouzáku :D Tak to pořádně nacvič a pak se stavim na pokec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak to pořádně nacvič a pak se stavim na pokec :D ok není problém taky ti to padá do nouzáku? mě poslední dobou skoro furt :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Diesel Odesláno Březen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 ok není problém taky ti to padá do nouzáku? mě poslední dobou skoro furt Ne ale asi dvakrát,a co mám D-DOTa tak mi ukazoval tlak turba až 2 590.Což je mooc.Pak jsem jí vzal na Prahu a zpátky pod plynem,a hle už tlačí jen 2 190,a víc ani tuk Tak se saze asi vyfoukli,a doufám že bude klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 Ne ale asi dvakrát,a co mám D-DOTa tak mi ukazoval tlak turba až 2 590.Což je mooc.Pak jsem jí vzal na Prahu a zpátky pod plynem,a hle už tlačí jen 2 190,a víc ani tuk Tak se saze asi vyfoukli,a doufám že bude klid mě se to taky ted nejak zlepsilo chvilku jsem ji drzel na 190az 200 km/h a zatim je vse ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 jj, tohle je treba ja to absolvoval minuly tyden dvoustovkou po dalnici skoro o pulnoci... kdyby me pani straznici rakousky chytli, tak me zavrou na rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 (upraveno) A proč jezdíte 200, nestačilo by na menší kvalt? Jinak to máte pěkný auta, já s tou mojí lemrou dvěstě udělal jen jednou. Upraveno Březen 14, 2010 uživatelem stihacka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 14, 2010 Sdílet Odesláno Březen 14, 2010 A proč jezdíte 200, nestačilo by na menší kvalt? Jinak to máte pěkný auta, já s tou mojí lemrou dvěstě udělal jen jednou. Njn máš holt lemru línou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.