Přejít na obsah

Kokina

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Tak po moooc dlouhý době nějaké změny,jako jsou pravidelný servis,mytí leštění atd.Teď k zásadnějším.Výměna předních destiček + kapaliny.Pořídil jsem si na zimu 15 liťáky místo plechů.Dobarvení třmenů,otlučených od kamínků.Technická kontrola, se slovy technika - Co mám na tomhle najít za problémy,a pochvalou za pokovená okna s certifikací.Byl jsem moc potěšenej.Poté proběhla dovolená v Chorvatsku,Bibinje cca 2500 Km bez sebemenšího problému.A teď nutný servis.Pár let,možná hned od začátku se stávalo že při překročení venkovní teploty nad 30 stupňů začala mizet horní třetina displeje.Až teď jsem se dokopal,a objednal novej.Tak sem se pustil do výměny,jen s klasickou pájkou,a obavou abych to nezku.vil.Pomohla veliká lupa silná lampička a trpělivost.Naštěstí se zadařilo.Uvidíme až bude vedro.Ale snad to bude OK.

post-39-1279923394_thumb.jpg

post-39-1279923406_thumb.jpg

post-39-1279923422_thumb.jpg

post-39-1279923430_thumb.jpg

post-39-1279923436_thumb.jpg

post-39-1279923444_thumb.jpg

post-39-0-10274100-1316638477_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Diesel
Odkaz ke komentáři

Ahoj moc pěkné autíčko, vypadá fakt super. Jen se o něj dobře starej ať jede a je vše ok. Jinak ty kola semi líbí víc ty 15ky než ty 16ky, ale není to tím autem, prostě se mi ten vzor moc nelíbí:) A škda, že nehodil tu nalepku od defendu trochu výš. Jinak jak říkám, krásné auto se super výbavičkou!!! :lool: :lool:

Odkaz ke komentáři

MAXIMe :

Děkuji za pochvalu.Jj starám se o ní jak o vlastní ;) Jen mi teď začal nějak povrzávat spojkovej pedál,po zahřátí na provozní teplotu.Za studena je klid.Zatím netuším čím to může bejt :) Výbava je GUT jen mi chybí elektrický sedadlo řidiče,protože začíná i drahá manželka jezdit, tak to je vždy rozházené ;) Design těch 15 se mi taky líbí víc než 16.Ale nejni moc na rozhazování,tak zatím 16 měnit nebudu.Snad možná časem :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...