surfman Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 Zdraví kolegy octaviány, mám Symphony Mp3 a přemýšlím buď vyměnit za nějaký neorigo kousek od Kenwoodu a nebo od Alpiny a nebo nechat origo Symphony a doplnit ho něčím takovým : http://aukro.cz/usb-sd-sdhc-mp3-adapter-pro-audi-vw-ford-skoda-i3396171762.html Do dveří budu dávat repro Hertz DSK 165.3. Navrhněte co bych měl dát. Předem díky za poznatky a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Záleži kolik chceš investovat :) Pokud ti stačí toto rádio + to co bys k tomu dokoupil,tak je zbytečné investovat peníze do Kenwoodu. Zas už se dá od Kenwoodu pořídit dobré rádio i s navigací apd. Záleži na tobě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 tak já bych koupil radio kolem 3 tis.kč, ale přišel bych o info na maxidotu...ale zase kvalit zvuku bude lepší když pořídím nový rádio 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Mám Symphony a k tomu Dension - přehrávač mp3 a zároveň bluetooth a jsem spokojenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 já mám Symphony s mp3, mě jde spíš o USB, protože na cd se toho mnoho nevejde a hlavně Symphony nepřeraje všechny cd s mp3... ale zase maxidot se mi tak líbí. no uvidím až nahodím repro jestli tam bude rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MARTINMARTIN Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ahoj cos dal za radio do auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.