Guest Luk87 Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Zdravím, dře a ve vlhkém dni mi dost píská ložisko které je ve volnoběžce alternátoru. Při zahřátí motoru pískot ustane ale je po otevření kapoty slyšet jak jde na sucho. Cena nové volnoběžky se pohybuje v rozmezí 1000 - 2300kč a to na mě dost. Ptám se tedy, dá se to ložisko vyndat s volnoběžky a dát tam nové nebo musím koupit celou novou volnoběžku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Ahoj už se to tu řešilo dá se koupit i zvlášť ložisko jinak mám ten samej problém jen mi ještě "klepe" i tlumič vybrací sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kapl Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Jestli je to tak, jak píšeš, pak je podle mých zkušeností třeba IHNED jednat bez ohledu na cenu a současně i vyměnit napínač řemene (cca 2.500,-) a řemen (cca 600,-), které mají v této době již nejlepší léta daleko za sebou. Je totiž jen otázkou krátké doby, kdy se vícedrážkový řemen po "kousnutí" volnoběžky přetrhne s možností dalších škod v motorovém prostoru (u mne to byly další škody na plastech a kabelech za cca 1500 Kč jen za materiál a navíc motor nešel nastartovat, takže + odtah). Pochopitelně pak nejde ani vodní pumpa, alternátor, posilovač řízení (a pochopitelně i klima, což ale není teď to nejdůležitější), takže hrozí uvaření motoru a otázkou je, jak daleko dojedeš jen na baterii... Mne ta "sranda" s odkládáním vyšla ve finale jen na materiálu a odtahu na ví jak 7.000,- Kč. PS. A vyvaruj se pokušení koupit levné díly z Č.! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysko Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 vodne cerpadlo pohana rozvodovy remen,nie drazkovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kapl Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Jasně, omluva za chybu. Všechno ostatní však bohužel platí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 Ahoj už se to tu řešilo dá se koupit i zvlášť ložisko jinak mám ten samej problém jen mi ještě "klepe" i tlumič vybrací sakra Volnobezka na alternatore sa meni ako cely diel !!! Neda sa rozobrat!!!! Takze ziadne lozisko v nej NEVYMENIS!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 taky me to piskalo v urcitych otackach nejvic kdyz sem vyradila obcas ve vyssich... vymenen tlumic remene a nepomohlo to nakonec me volnobezka upadla , tak se vymenila a od te doby mam pokoj oprava tusim 1000 i s praci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 15, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak vánoce vypadaji že opravdu budou bílé prave ja myslim ze to lozisko vytahnout jde? protoze me menili volnobezku ujel jsem na to cca 2000km a altik se zadrel , asi se tam to lozisko dojebalo nejaky tam jsou myslim dve a asi to vylagrovalo celej altik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.