kasicka Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Ahoj potřebuji poradit auto na 2 a 3 stupen mezi 1500 až 2000 otáček hulí jako dýmovnice zmrad jako když se pálí olej přitom jako by chcípe a slyším jak se točí nejaké čerpadlo když si zahulí pak zase chvilku jede až do 4000 otáček napadl mě egr vyčistit? případně vstřiky? prošel jsem všechny fora nic jsem nenašel případně ještě závada turba ? když jsem auto nechal napíchnout na diagnostiku žádné závady to nezobrazuje pro jistotu jsem auto odstavil prosím o pomoc před měsícem dáván nový olej v motoru teď po ujetí 2.000km je tam o litr víc 2cm nad horní ryskou asi tam proniká nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 To znamená, že máš asi nějaký vstřik zcela v hajzlu. A kdo ví, jestli ne propálený píst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasicka Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Díky za rychlou odpověď jaký je postup opravy? stačí vstřiky z vrakáče? a kdo opravý píst kam mám auto dát do opravy budu rád za jakékoliv info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 No počkej, neber to jako že to je na 100%!!! Jen co by to mohlo nejspíše být. Můžeš mít taky v pytli kroužky, pak to netěsní tak dobře a nafta stéká do oleje. Ale spíš to vidím na vstřik(y). Když napíšeš odkuď jsi, tak ti třeba můžeme říct ke komu zajet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 No když chceš poradit kam to dát do servisu, tak bys taky měl říct odkud jsi jinak ti asi těžko může někdo poradit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasicka Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Já jsem z Prahy když by byl propálený píst to by snad ukazala řídící jednotka závadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Tak pokud jsi z Prahy, tak zajeď ke garnymu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=614 To auto se musí hlavně pořádně prohlídnout, příčin může být vždy víc. Po netu se to dá těžko odhadovat .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasicka Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Nevíš kolik to tak může stat vstřiky? píst? oprava? má cenu kupovat použity vstřik za 1500/kus z vrakáče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Najdi si tady kontakt na foru na Garnyho a zavolej mu a dmluvte se na servisu. Když už budeš dávat vstřiky, dal bych tam asi větší a budeš mít o pár kW více. Staré nedávej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Zavolej Garnymu a domluv se s nim on ti to obhlídne a řekne co tomu je a kolik to bude stát. Je to nejjednodušší cesta, než tady vymýšlet nějaké spekulace co tomu je a kolik to bude stát. Kontakt na Garnyho je v tom odkazu co jsem ti sem dával ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasicka Odesláno Červenec 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Takže EGR to nebude ? má cenu ho čistit ? pokud jste měl někdo podobnou závadu napište díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 20, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2013 Hele chceš si nechat poradit ? Co ti tu kluci pisi ? Zavolej garnymu a domluv se s nim muze tam toho byt vice a jak je videt ty tomu moc nehovis tak si nech poradit at neudelas vice skody nez uzitku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.