Přejít na obsah

Ostřikovače světel

capator

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dnes jsem "překvapivě" neprošel STK s originál xenony, kterým zničehonic přestaly fungovat čidla. Ikdyž nad chybějícími ostřiky mávnul technik rukou, když nešly ani čidla, rovnou mi napsal jako vadu jak čidla, tak ostřiky. Takže teď řeším otázku ostřikovačů: koupím základ trysku s kolenem a krytkou, vyvrtám a pilníkem upravím požadovaný otvor. A teď - zda je potřeba přímo čerpadlo pro ostřiky oboustranně, nebo stačí jen "téčko" za čerpadlo ostřiků skel, přičemž to bude stříkat současně s ostřikem skel? (po stk bych nejspíš odpojil kvůli zbytečně velké spotřebě směsi). Dík za odpověď.

Odkaz ke komentáři

Tohle řeším teď já .... Ty univerzální :D , tak s těma tě pošlou někam na stk znova .... Musí bejt origo ... A mají svuj motorek v nádobce ostřikovače , která musím mít 5L a 2x čerpadlo ... Napojit to na okna jde , ale nebude to zázrak proud ..... Nevím co by nato řekly na stk , ale asi by jim to mělo stačit .... postačilo by asi někde na schovaný spínač to mít napojený , páč se to napojuje někam do kabiny na páčku ostřiků ....

Mě se teda origo nelíbí , takže tam pasuji z Fabie RS vyjížděcí :)

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...

zdravím mam dotaz a nechci zakládat nové téma mám na svý octě xenony ted budu dodělavát ostřiky nádobku mám na 5,5l ale nevím jestli je tam i druhý moturek na světla ale když pustím ostřik okna tak asi cca po 3 vteřinách začne něco vrčet tak jak kdyby tam byl druhy moturek je možné žetam je popřípadě jak to zjistím diky za info

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...