Maslo23 Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 po vytaze klice a vypnuti svetel stale sviti ovladac svetel,tlacitko asr,zapalovac,zamykaci svetylko,nevi nekdo co s tim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Najskor "orech" alias elektricka cast pod zamkom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslo23 Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 ale klic s tim prece nic nema,proste to osvetleni sviti i pri zamklym aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Tak jsem prisel na dalsi problem. Kdyz otevru auto tak se rozsviti stropni lampicka coz je v poradku ale uz nezhasne teda za jizdy nebo po nastartovani proste sviti stale. Zhasne jen kdyz vypnu motor zase zamknu auto. Kde by mohl byt zakopanej pes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 KO BSG jednotka nebo něco s kabeláží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Pred chvilkou jsem si stim hral a zatim nic. Jinak osvetleni pro zadni sedacky funguje jak ma. Zitra si pujcim to stropni svetlo od kamose a vyzkousim. Nekde jsem tu nasel ze nekomu odesla ta stropni lapmicka. Jinak ta BSG je prosim presne co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Září 13, 2013 Sdílet Odesláno Září 13, 2013 Tak je vyreseno, problem byl opravdu v BSG jednotce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.