Přejít na obsah

Okta v metle a na hlínách

Doporučené příspěvky

čau všem,

přidám pár fotek auta, který mám i nemám.. (mám protože už je moje, ale nemám protože budu mít ještě dva týdny nohu v sádře tak si pro něj nemůžu dojet :lool: )

Jde o 1.9 TDI 77kw. Kombi, stříbrná metla - prostě taková klasika ze který jsem měl vždy srandu a kterou jsem nikdy nechtěl. Ale co není může být že :lool: . Dovoz Německo, jezdil s tím nějaký týpek, poctivých 137tkm. Už to na mě čeká s vyměněnýma filtrama, kapalinama, rozvodama.

Výbava elegance, climatronic, výhřev sedaček i vzadu. Jinak asi nic extra navíc, z fotek toho moc nepoznám. Akorát vzadu švihadla - předělá se. Další co budu chtít volant s multifunkcí, kůli rádiu. A možná MAXIDOT, ať je volant plně funkční. V plánu mam spíš jen decentní úpravy, větší kola (teď tam sou 15"), fólie na skla.. Uvidí se časem.

Hned na začátek mam dotaz, liší se nějak motor s DPF od motoru bez něj? Co sem koukal na oleje tak s DPF je třeba jiná specifikace.. Jde mi o to že až začne hlásit chyby tak ho nejspíš nechím odstranit. Má to pak na motor nějaký vliv? :)

post-30765-0-62550600-1375698010_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dik za privitani :)

zachovaly je, interier jako novy. ze je to elegance mi psal znamy ktery to dotahl.. co sem koukal na netu na okty v cesku tak sem nikdy nevidel ambitiente s climatronicem. pravda ze to jde asi prikoupit. nicmene asi u dvou aut psali ze elegance a vzadu svihadla.. tak nevim. co sem koukal na tabulku vybavy elegance tak ty okna sou jediny co to nema

Odkaz ke komentáři

akorát mi stále vrtá hlavou zda-li na poslední chvíli necuknout a nevzít jinou.. (ještě ji na sebe nemam přihlášenou) tato má totiž DPF a já do práce jezdím 20km trasy. dálnici tak jednou dvakrát do měsíce. bojím se abych si s tím DPF nezadělal na problémy

Odkaz ke komentáři

dpffko je v pohode, mame sice 1.6tdi, ale tiez jaazdime 20km trasy a zvlada to(dialnice jazdim raz za rok) :) nedavno som si dal skontrolovat cistotu, a bol zaspineny iba na 3% takze tohto by som sa asi nebal... no skor by ma stvalo to ze za tych 20km as to ledva ohreje a polovicu trasy budes mrznt jak blbec wallbash.gif teda mozno 1.9tka kuri lepsie? rolleyes.gif pripadne ak nie je dovezena z nejakych teplych krajin tak bude mat aj pridavny topny clen, a to je potom parada :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

dpffko je v pohode, mame sice 1.6tdi, ale tiez jaazdime 20km trasy a zvlada to(dialnice jazdim raz za rok) :) nedavno som si dal skontrolovat cistotu, a bol zaspineny iba na 3% takze tohto by som sa asi nebal... no skor by ma stvalo to ze za tych 20km as to ledva ohreje a polovicu trasy budes mrznt jak blbec wallbash.gif teda mozno 1.9tka kuri lepsie? rolleyes.gif pripadne ak nie je dovezena z nejakych teplych krajin tak bude mat aj pridavny topny clen, a to je potom parada :)

Njn jenže ty už máš cr ne na rozdil od neho a co se tyka dpf bude ta 1.9 linejsi s tim pocitej je to velky brzdic ten dpf filtr ona uz v zakladu neni zadny divoch a co se tyka toho jestli byl standartem dpf pro tuhle motorizaci tak to ani nahodou za tohle nemci priplaceli

Odkaz ke komentáři

tatik ma uplne tu samou jen MR08 ale uz je to dle vin MR09 v papirech je to 12/2008 co mel za problem tak praskla hadička na turbu padalo do nouzaku a ted mu odešel chladič klimy tak se kupoval novy stracela se chladici kapalina u špuntu bežna věc u O2 kdo zna jinak nic byla na brzde a namereno bylo serie 112PS sry za zasiraní temata

post-5031-0-11189000-1375893907_thumb.jpg

post-5031-0-26647400-1375893916_thumb.jpg

post-5031-0-50474200-1375894568_thumb.jpg

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

tak folie nahozeny, propustnost 35%, tak nějak sem si to představoval.. foceno dnes mobilem, kvalita odpovida..

do kufru se mi nastehoval zasilovač. je to v levy kapse. 4x60rms, mam to nastaveny ani ne na pulku a spokojenost. samozrejme vymeneny repraky, mdf podlozky, zatlumeny dvere. a usb pripojeny k radiu. woofer ani davat nebudu, takto mi to staci

nasel sem v kufru sitku, nicmene nvm kam se upina. dve ocka tam sou (viz foto), ale asi mi tam dalsi dve chybi?

post-30765-0-16401100-1379441319_thumb.jpg

post-30765-0-27256400-1379441339_thumb.jpg

post-30765-0-87267200-1379441406_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

dnes mě napadlo že sem dám co je novýho.. MF volant, MAXIDOT (ten šel až napotřetí- auto vyrobený 10/08 tak s tim byly trochu problémy), TPM, dokódovaný zamykání auta po rozjezdu..

asi vše :) MAXIDOT spokojenost velká, jednak to nevypadá tak soc a jednak i ručičky svítí bíle a líp vypadá i to. TPM už mi taky bliklo- ufouk vzduch z kola, asi 0,5bar.. z ničeho nic, pak už to dál neutíkalo.. jen u toho zamykání musim zatim dosti lidem říkat jak otevírat, aby mi neurvali kličky dveří :D

už mi toho moc nezbývá na dolazení, ale to až bude teplo

ještě jsem řešil toto: continental ts850 po cca 2000km, zadní pneu. zatím čekám jak se vyjádří v Otrokovicích, doufám že reklamaci uznají (ale tvářili se jak kdybych si to vykousal sám z hladu)

post-30765-0-98187400-1388167811_thumb.jpg

post-30765-0-03423500-1388167851_thumb.jpg

post-30765-0-13511100-1388168125_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...