Marekpp12 Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Prosim vas o radu, kupil som si radio napodobenina colombusu,samozrejme cina,ma v sebe takmer vsetko,problem spociva v tom,ze vsetko funguje krasne,az na zvuk, vie mi niekto z vas poradit,co je potrebne prepojit ci nieco cez VAG prekodovat?? Vopred vam za vasu pomoc dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 nepojede ti to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marekpp12 Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 je divne, ze ked pripojim VCDS a dam si nacitat radio, tak mi na par sekund spusti zvuk,preco?? Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Dela to jednotka zesilovace nepujde ti to resil jsem uplne stejny problem se ss nejde ani bolero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 6, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2013 Pro opravu nazoru -- SS pred fl Bolero FL nepojede... Jestli mas SS FL tak Bolero pojede... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marekpp12 Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Ahojte, neviem co je na tom pravdy,ale vraj treba vymenit gateway po rocniku 2008 a vraj sa to da nakodovat SS a cina dvd-gps, vie z vas niekto viac nieco o tom??? Vopred dakujem. Mam o2 pred face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.