Guest Korida1 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tohle starší tdi jsem chtel dlouho tak jsem asi před mesicem koupil . Sloupal jsem nejake zbytecne nalepky nechal to proverit a udelal stk vymenil radio a nejake drobnosti a tak se treba kouknete kdo chce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Tak tedy vítej Sorry vím že se opakuji ,ale ty zadní lampy zatmav nebo dej spíše origo facelift . (tohle se tu považuje za tuzing) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 Vítám tě mezi námi :)....octa vypadá dobře, ještě bych rozepsal co by jsi rád s autem udělal, jaké úpravy chystáš a s příspěvkem Dodo36 souhlasím, ty zadní světla bud přetáhnout černou folií nebo dát origo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 11, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2013 vítej, octa vypadá zachovale,..trošku se rozepiš, kolik najeto, co je to za ročník a jaké máš plány :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.