Guest Rodsteen Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Ahoj tak a je to přítelkyně mě donutila koupit oktavku,jelikož jsem měl vždy jen BMW ted naposledy E60 535d ta je to pro mě trošku degradace ale duvod proč jsem se sem přihlasil je že mě kokta docela překvapila a docela jsem jí začal mít rád tak že se jendá o 2006 černé combi. 2.0 tdi 103kw BMM 130 000 km, bohužel s DPF a přiznám se vím o tom uplný kuloví tak jsem zavítal sem a moc jsem toho nenašel,budu hledat dal.foto nejak dodam.tak prosím o rady co a jak každopadně chci ven DPF a nejakej chip tam dát. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Vítej... S tím DPF, záleží jaké jezdíš trasy? Pokud ne vyloženě krátké, tak bych se toho tak nebál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 130 není moc, a jak píše kolega pokud jezdíš denní trasy do práce aspoň nad 15km/ vcelku/, a budeš dodržovat určitá pravidla, ještě těch 70tis. vydrží. Nevím odkud jsi, pokud někde od Prahy tak na úpravu přijeď klidně ke mně. Na moravě asi opravdu jedinně FUN. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Ahoj a vítej. Na foto už se těšíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.