JoeLippinezzi Odesláno Srpen 13, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2013 Nazdar kolegové. Právě řeším s jedním čínským výrobcem LED výrobků, aby vyrobil LED logo do dveří s novým logem škoda. Se starým to vypadá . Pár těchto světel by vyšel na cca 500,- a v balení by měl být kromě světel s kabeláží i vrták do dveří. Když tak pište, kdo by měl zájem. Já do toho rozhodně jdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lochy Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 za 599,- kc je normalne na netu ke koupi....... samozrejme tohle stary a nekde uz jsem videl i paskvil toho novyho to nic moc.... to stary je stejne hezci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 To je trošku cirkus teda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 To je trošku cirkus teda :D Soulasím :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JoeLippinezzi Odesláno Srpen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2013 Jsem od narození cirkusák :)))) Zkusím to a uvidím :) Beztak to pak sundám a dám tam jen bílý led pásek :) Těch mám hodně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.