Lancelot Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Troufám si říct, že tento motor je nejrozšířenější v SII a tedy by mohl mít vlastní vlákno. Mám dotaz k oleji, mám SII z roku 2012 a zajímalo by mě co za značku, se dávala v té době jako první náplň, potřebuji dolít olej. Specifikace je jasná VW 507.00 long life III a 5W30 jestli se nepletu. Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Když dodržíš specifikaci, tak je jedno, jaký olej tam naleješ. Jinak Škoda dává Castrol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 ja dostal k autu letacek rikajici tehle castrol tam lej. S informacema, ze motor byl vyroben ve spolupraci s castrolem a ze tohle jedine tam patri. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Jsem tam právě nic takového neměl. Chápu správně, že ta specifikace VW 507.00 řeší i řídkost oleje tj. že je to 5W30? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Srpen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2013 Všiml jsem si dnes, že při přidání nebo ubrání plynu, se ručička otáčkoměru jako by zhoupne, jakoby tam byl prokluz. Dělá vám to taky? Nikdy předtím jsem si toho nevšiml, ani u předchozího Supu. Jinak to jede normálně, nic necuká, řazení je bez problému. Najeto necelých 26 tis. km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Oživuju sice dost staré témátko, ale ať zbytečně nezakládám nové. Mám dotaz - co říkáte tomuto Supíkovi? http://www.tipcars.com/ds/www.horacke-tr.cz/index.php?[PARAMETRY] Jak je na tom 2.0 TDI se 103kW v Superbu? Ještě mu praskají hlavy jako starému typu 2.0TDI PD 103kW?? Navíc je tam ten chip ..to mě taky dost děsí... A skutečnost, že má STK do srpna taky vypadá podezřele... Cena by byla přiměřená? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Ahoj, posledni dobou hodne premyslim nad tim, ze vymenim svou O1 rv2000 za neco novejsiho a do oka se mi dostal Superb rv2008/2009 s motorem 2.0 TDI 103kw... Chci se zeptat, zdali se v techto letech delalo pouze PD nebo uz i CR. Protoze co jsem cetl, tak hodne lidi PD zatracuje kvuli praskani hlav a toho bych se bal asi nejvic. Takze radeji bych sel do CR. a Kazdopadne po tom co jsem dokoukal Autobazar Monte Carlo s Petrem Ctvrtnickem auto bych urcite koupil pres Skoda Plus nebo Das Welt Auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.