Bielan Odesláno Srpen 27, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2013 Už jste někdo řešili instalaci [síbíčka] do svého auta? Minimálně taxikáři by s tím měli mít zkušenost, ne? Já se chystám na montáž ve čtvrtek. Vybral jsem si President William ASC (krabička se vejde např. pod sedadlo spolujezdce) s montáží pevné antény (s magnetkou bych měl víc starostí). V garáži neparkuji a na sídlišti taky ne, tak se o vysílačku ani anténu až tak nebojím. Výběr konkrétní antény ještě budu konzultovat s montážníkem, ale určitě nepůjdu do krátkého prutu - čím delší, tím lepší. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bielan Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Tak jsem si nakonec pomohl sám. :-) Koneckonců se říká, že člověk obvykle najde pomocnou ruku na konci své paže... V autě mám namontovaného toho Williama (krásně se vleze komplet do loketní opěrky), ale prozatím jsem se rozhodl pro magnetku s tím, že kdykoli budu chtít, vrtne se střecha a udělá se pevná instalace antény. Zatím mám i ve městě perfektní příjem, takže jsem spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.