Woody Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Prodám fábii combi 1.2 Htp, r.v.2006 naj. 59000km. Jsem první majitel (v TP druhý). Auto nikdy nebouráno a je v perfektním stavu. Výbava clasik. Doděláno: El. okna, centrál, maly koženy packet,folie na sklech, kliky zrcátka a maska v barvě,radio, denní svícení z FRSII, tažné zařízení, park asistent, al kola 15- pneu na dojetí, po dohodě možmo vloni kupované zimní, chip cimbu+ graf z brzdy, sportovní výfuk - po dohodě dodám orginál co byl na autě(jetý cca 1rok) atd. K autu je veškerá dokumentace + účty co se na autě dělalo. Servisní knížka je, ale na prohlídce jsem byl pouze 4x, potom jsem měnil olej sám, vše doložím účty. V loni nová baterka, nové přední brzdy, minulý týden dělány zadní. Nyní ještě začalo hučet ložisko, do konce týdne bude opraveno. Cena 95000 se zimakama a orginalním výfukem. S cenou hybat moc nejde, pokud se neprodá, půjde naprotiúčet. Odběr koncem měsíce. Stav nového vozu Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 Ložisko opraveno, auto už je ve 110% stavu Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Akce 80000 kč platí do dodání nového vozu Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky