Dzordzino Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Ahoj lidicky poradi me nekdo co muze byt vtom ze se me nechteji odemikat nebo nejdou otevrit dvere za spolujezdcem ? cim to muze byt ? podotikam ze mam cudlik ve dverich zaslepeny ale pochybuji ze to muze byt tim . nejaky napad rada uz se stim nekdo setkal ? dik za rady dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 mikrospinac v zamku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Špatný mikrospínač v zámku nebo špatná kabeláž ve dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 tudiz pokud se me nejakym zpusobem povede sundat tapec az se me podari otevrit dvere tak myslite zkusit vymenit mikrospinac ? jde o to ze on jako nekdy odemkne a nekdy ale kdyz odemkne tak stejne otevrit nejdou tak divne vtom zachrousta v lepsim pripade v horsim zadny zvuk ze dveri nejde cenove vychazi asi na kolik a jak presne vypada ? nalezl jsem ho za 70 ale jeste si nejsem jist abych nerozlozil neco spatne jinak to vypada ze by nemusela byt slozita oprava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Taky jsem zkoušel měnit mikrospínač.Nakonec se my rozpad v ruce a radši jsem koupil nový zámek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Takze to je jasny koupim novy zamek na tadbi dvere a jen to prohodim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Chlapci potreboval bych vasi radu . Urcite bych tady na foru neco nasel ale pc v servisu a na mob . Se to spatne hleda . Potrebuju vymenit komplet brzdy znamena to komplet vse co je potreba zadni predni za neco lepsiho nez je serie klidne i vetsi na leto tam mam otevreny r18 tak at to i nejak vypada . Poradi me nekdo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Na předek klasika RS 312.mm to jest : těhlice,držák třmenu,třmen,destičky,kotouč.Nic víc nic míň. Doporučil bych ale vyměnit ložiska. Na předek si připrav cca 7000,-.Na zadek též RS.Dá se sehnat komplet kotoučová náprava už nastrojená že to vyměníš jen kus za kus. Taky počítej cca 6000,- Větší brzdy se snad ani nevyplatí pokud nejezdíš závody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Pripadne pokud potrebujes nebo chces z nejakeho duvodu zachovat 15ky kola tak 288cky z 1,8T. Postup stejnej,je tam rozdil jen v drzaku trmenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2013 Ne 15 zachovat nepotrebuji . Vzadyu mam mini kotouce verze 81 kw . Jde o to ze ny to chtelo nejake pekne repasovane jinak me to bude pry pribrzdovat teda je to tak pry mozny . Sehnat spravnou a dobrou je pry celkem problem . Kotouce premyslim ate power disc i desticky a zbytek teda rs ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 najdu nekde schema brzd octavia 1 81kw ? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Jak schema? Jako z jakejch dilu je to slozeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Presne tak jako je to treba v jak na ti . Potreboval bych vedet z jakejch dilu je alozena predbi naprava a a zjakejch zadni u 81 kw a pro porovnani zadni u rs . Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 ETKA? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Jezkovy koho co ja tomu moc nerozumim proto se snazim porozumnet . Chci zamenit za zimmermann a ferodo desticky a v predu zjistit jakou mam velikost a jakou mam vzadu a zaroven z ceho se vse sklada abych vedel . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Pokud mas 81 tak mas vepredu tehlici,na ni pridelanej brdic kterej je jeden kus z drzakem,kotouc a desticky.RS(1,8T) ma tehlici k tej je prisroubovanej drzak a na ten se montuje brzdic (rozdil je ve velikosti toho drzaku) a zadni naprava je mam dojem stejna jen je rozdil v brzdici a velikosti kotouce ale tam malonko plavu,zatim jsem to moc nehrotil se priznam...Obrazky ti zkusim kouknout vecer doma jestli mam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 To by jsi byl moc hodnej jen bych potreboval vedet z ceho vseho se to sklada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tak a ted mam dilema. verze 81 kw potřebuji ojednat předni a zadni desky zimmermann sport coat z . jen nevim jakou velikost v predu a vzadu a pak desticky ferodo ds performance na predek i zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 81 kw má vpředu standartne 280x22 a vzadu 232x9 (pokud si nic ani nikdo pred tebou nemenil) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Diky moc volim tedy http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdy-predni-9_9 predek http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzd-zad-232-9-3_3 zadek a ted potrebuju jeste vyresit desticky ferodo ds performance tak aby pasovaly na tyto kotouce jak predek tak zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Dneska jsem tě nejspíš viděl v Karlíně, pokud na tom máš žlutý plecháče? Pokud jsi to byl ty, tak naživo je to auto luxusní, čuměl jsem na něj jako puk, když jsem šel po chodníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Jo hele byl jsem v karline . Moje bejvalr bydliste vezl jsem kamaradovy listu na kufr na lak . :-D diky moc zimni experiment 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 chlapy da se nejak dostat na vase profily a prohlidnout vase fotky mazliku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Hehe, tak dneska jsme kamaráde dokonce jeli celý Čakovice za sebou, najížděl jsi u čakovický pošty a jeli jsme za sebou až ke kruháči u Globusu, potom už jsem na to musel šlápnout, protože jsem pospíchal (já to stříbrný RSo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 2az .... mam te v merku kamarade . Ze by nejaky kamarad z okoly ?Bydlim v cakovicich . Jo radil jsem se asi 3 auto zatebou kdyz jsi na to slapal . Jel jsem do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Bydlím v Miškovicích, takže fakt kousek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 No tak to je supeeeer . Treba dame nekdy mensi srazik . . Dneska jedz pro veci z laku tak jsem na to zvedavej . A mam obednany kotouce a desky lepci tak se me uz bude krasne jezdit . To mam radost ze mam pobliz kolegu z oc clubu . :-D:-D ja bydlim primo na cakovickem parku Lidicky potrebuju do patku zrenovovat koncovku vyfuku nevite o nekom ? Praha 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 chlapy mam problem sviti me brzdy atd na nich stim nebo nestojim i kdyz zamknu auto brzdovym spinacem to neni odepnu ho z konektoru a vse zhasne dam tam novy anizbych ho namontoval na brzdovy pedal a vse se opaku porad sviti sundam ho a prestane to svitit vcem muze byt problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sade Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 ahoj cidlo ABS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 Myslis ze by to mohlo byt i tim ? A nema to vliv zreba na to ze mam sjete desticky budu vymenovat nobe desky a kptouce Ja vse vyndam a nesviti ro ale kdyz ten spinac necham zatazenej v elektrice v tom konektoru tak muzu zamknoit auto a celou npc budou svitit brzdovy svetla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.