Přejít na obsah

Dzordzinovo ocecko

Doporučené příspěvky

tudiz pokud se me nejakym zpusobem povede sundat tapec az se me podari otevrit dvere tak myslite zkusit vymenit mikrospinac ? jde o to ze on jako nekdy odemkne a nekdy ale kdyz odemkne tak stejne otevrit nejdou tak divne vtom zachrousta v lepsim pripade v horsim zadny zvuk ze dveri nejde

cenove vychazi asi na kolik a jak presne vypada ?

nalezl jsem ho za 70 ale jeste si nejsem jist abych nerozlozil neco spatne jinak to vypada ze by nemusela byt slozita oprava

Odkaz ke komentáři

Na předek klasika RS :palec: 312.mm to jest : těhlice,držák třmenu,třmen,destičky,kotouč.Nic víc nic míň. Doporučil bych ale vyměnit ložiska. Na předek si připrav cca 7000,-.Na zadek též RS.Dá se sehnat komplet kotoučová náprava už nastrojená že to vyměníš jen kus za kus. Taky počítej cca 6000,- Větší brzdy se snad ani nevyplatí pokud nejezdíš závody.

Odkaz ke komentáři

Pokud mas 81 tak mas vepredu tehlici,na ni pridelanej brdic kterej je jeden kus z drzakem,kotouc a desticky.RS(1,8T) ma tehlici k tej je prisroubovanej drzak a na ten se montuje brzdic (rozdil je ve velikosti toho drzaku) a zadni naprava je mam dojem stejna jen je rozdil v brzdici a velikosti kotouce ale tam malonko plavu,zatim jsem to moc nehrotil se priznam...Obrazky ti zkusim kouknout vecer doma jestli mam...

Odkaz ke komentáři

No tak to je supeeeer . Treba dame nekdy mensi srazik . . Dneska jedz pro veci z laku tak jsem na to zvedavej . A mam obednany kotouce a desky lepci tak se me uz bude krasne jezdit . To mam radost ze mam pobliz kolegu z oc clubu . :-D:-D ja bydlim primo na cakovickem parku

Lidicky potrebuju do patku zrenovovat koncovku vyfuku nevite o nekom ? Praha

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...