M@lis Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 (upraveno) Zdravím všechny v této sekci,už po nějaké době co jsem zde na fóru tak jsem si konečně udělal chvíli času,abych přidal i moji Octu. Prvním majitelem byl otěcko a po 3 letech co měla jít z domu tak jsem se ji ujal.Těd to jsou necelé čtyři roky co se staráme jeden o druhého. Jedná se o 1.9 TDi 2007 Elegance,první tři roky se najelo necelých 100 000 a ke dnešnímu dni máme 179xxxKm Co do budoucna? Dle toho co rozpočet povolí Nějaké změny už proběhly,postupem přidám foto . Původní stav...cca 2 roky na zpět Na podzim přišli fólie S jarem jsem si udělal radost a využil úspory :D Upraveno Září 11, 2013 uživatelem M@lis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Zdravim te, hezka je hodne KM bez nehod a bez zavad grafitova je hezka, taky takou mam :lool: Kola jsou kolkatky? vypadaju na 18 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas1s1 Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 pekny auticko a jeste hezci kola vitej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Poté jsem ještě něco doupravil Nějaká maličkost Prozatím poslední investicí byl Sportovní podvozek Lowtec od Mato88 ale nemám žádnou pořádnou fotku,tak až bude,dám sem pro porovnání:)...a na závěr jedna "srazová",byla to moje první účast a byl to fajn zážitek. Kola jsou 18" a pneumatika je 215/40 je natažená trochu do A aby byl venku trošku ten límec přední,jinak by měla být 225-235:) ...grafitová je moc pěkná :D díky za pochvalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnakk Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 pěkná oktávka Jsi daleko od LBC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Asi tak 20 minut :) ...jsem ze Svoru,vesnička u Nového boru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 To máš origo ty OOOO kola? :) jinak přeji ať ti dělá radost... ,-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 vítej tady na fóru, hodně šťastných km, jinak ty kola jsou jj audi je audi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 vitaj ;) tie brzdice v ruzovej su zaujimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2013 To máš origo ty OOOO kola? :) jinak přeji ať ti dělá radost... ,-)) Nene ty kola nejsou origo,viděl jsem různé repliky,ale ty nemaj atestaci a dělaj se v číně a to je zlo,kámoš dal jedny takový na auto a po měsíci se mu začli ohýbat do vnitř jak to nedrželo váhu auta,ale pak je v německu firma a ta dělá origo repliky kol jako je audi,lambo,mercedes,range,bentley atd atd a odnich to mám :) vítej tady na fóru, hodně šťastných km, jinak ty kola jsou jj audi je audi :D Děkuji a souhlasim :D vitaj ;) tie brzdice v ruzovej su zaujimave Chtěl jsem jiný brzdy ale nejsou ted finance,takže jsem zvolil jen jiný vzhled a jelikož se mi libila kombinace toho srdíčka co mám na nárazníku tak jsem dal takovou i na brzdy,ale než jsem našel stejný odstín,tak to byla fuška :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Tak tie kolesá sú na zjedenie B) . Ešte by to chcelo bočné lišty do laku a zadné FL svetlá :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Nemas na tu nemecko firmu kontakt?Popripade stranky?Diky za info ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Tak tie kolesá sú na zjedenie B) . Ešte by to chcelo bočné lišty do laku a zadné FL svetlá :) . boční liště jsem se rozhodoval bud je dát do barvy a nebo do černa,furt jsem něvěděl tak jsem to ted nechal bejt :) kola jsou super Nemas na tu nemecko firmu kontakt?Popripade stranky?Diky za info ;-) kupoval jsem to v kameným obchodě a byl to krám 617 na ebay prodávaj kola i z anglie a maj rangě,bentely ...asi to mění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Ahoj a vítej Ačkoli pseudo RS hovadiny nemám rád, tím tuplem ne před faceliftem, nevím čím (barva, kola?), tvá OII se mi líbí. Tak ať ti slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Ahoj a vítej Ačkoli pseudo RS hovadiny nemám rád, tím tuplem ne před faceliftem, nevím čím (barva, kola?), tvá OII se mi líbí. Tak ať ti slouží! Díky za pochvalu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Tak jsem tu dlouho nic nedával... ...tak přidám nějaký fotky z přicházejícího jara a něco z té přípravy na Sezónu 2k14 ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 hezka :) daval si nejake pruziny? zda se mi ze je snizena oproti minulym foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Mas ji hezkou i ta kola uplne slusi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Nene podvozek je furt stejný jako loni,možná si to jen malinko sedlo,ale ted to budu dávat ještě tak o 2cm dolu :) ...Děkuju ta tvoje "Princezna/Princ" je taky moc povedenej,jsem fakt zvědavej jak vyjedeš letos ^_^ ...podle toho co jsem si četl na tvé zdi,bude to pecka,akorát škoda těch dvěří jak ti je vzala ta dodávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Ještě mám dotaz ke kolům, jakou mají šířku v " a kolik je ET? Máš ty kola zapsaný v TP nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Kola jsou 9" a ET42 a v TP je zapsaný nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 nikde to neškrtá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Jsem spokojený na 100% ...nikde neškrtám a ani to nijak nikde nevadí...jen by zadek mohl být víc vylezlý,ale to by se dalo vyřešit podložkama,ale v plánu je dávat nemám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 18, 2014 Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Pomalu ale jistě vid jiriku :D hezky to mas . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Květen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2014 Přesně tak pomalu a jistě :D ...na tu tvoji je radost koukat ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 no neprehanej pulka veci me chybi a porad to neni low ale oflow :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Květen 19, 2014 Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 Ty kola jsou luxus a v kombinaci s tou barvou je to pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Květen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2014 no neprehanej pulka veci me chybi a porad to neni low ale oflow :D :D Ale,mě toho taky chybí něco rozdělaný a furt něco nedodělaný :D ...časem bude low :D Ty kola jsou luxus a v kombinaci s tou barvou je to pecka :) Díky,každá pochvala se velice cení ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 jo to doufam ze zachvilku bude low mam takovejch veci na jednicku a nikdo nic nepotrebuje koupit to je divny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Také něco málo mám na dvojku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.