Přejít na obsah

demontáž mřížky ofuku čelního skla

Lopik

Doporučené příspěvky

Ahoj,

prosím o radu. Mám Octavii Scout 2.0TDI CR koupena v 08.2011, takže měsíc po záruce :(, nájezd 70.000km. Začalo mi drnčet někde v palubovce před spolujezdcem. Postupným ohmatáváním jsem zjistil, že to dělá ta mřížka na ofuk čelního skla. Byl jsem s tím v servise, vyměnili mi ji (za peníze, protože o záruce). Den bylo v autě ticho a už to zase drnčí. Zkusím s tím znovu do servisu, ale prosím rovněž o radu, jak se ta mřížka dá vytáhnout? Nerad bych ji nějak poškodil, ale možná bude lepší, když ji tam usadím sám a pohraju si s tím, aby to nevrzalo (namazat styčné plochy silikonovým olejem?)

Pokud měl nekdo podobný problém, tak napište, jak jste to řešili.

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Díky za radu, zkusím to.

HF mám originál Škoda a nic se do auta nedomontovávalo, takže jělajými volnými kabely nebo špatně smontovanou palubkou by to být nemělo. Začalo to drnčet zničeho nic. Když na tu mřížku lehce položím ruku, tak to přestane. Pokud by drnčelo něco uvnitř, tak by snad lehký dotek neměl tomu drnčení zabránit.

Odkaz ke komentáři

Tak auto bylo znovu v servisu a nic s tím neudělali.

Zkusil jsem tedy tu mřížku vytáhnout a jet bez ní, ale drnčelo to stále. Takže v usazení mřížky do palubní desky to nebude. Nicméně když jsem zatačil na ten vzduchový kanál, co je pod mřížkou, tak dokud jsem tam měl ruku položenou, tak to nedrnčelo, jakmile jsem ji dal pryč, začlo to zase drnčet. Předpokládám, že ten vzduchový kanál se nedá vytáhnout bez toho, aby se vytáhla z auta palubní deska.

Dík za jakékoliv rady, už z toho šílím :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...