Miroslav Kormos Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Zdravim, rad by som prispel aj ja so svojou pracou. Nejde o nic prevratne. Ide o klasicku prerabku na RS style. Zatial som vymenil narazniky a bocne listy. V zadu som vymenil zadne svetla za led cierne. Pokracovat by som chcel: - vymena prednych svetiel za angel eyes - vymena diskov za Zenith 17 - vymena riadiacej paky za perforovanu - obsitie volantu perforovanou kozou - koncovka vyfuku - dorobenie tempomatu - samostmievacie spatne zrkadla - svetelny a dazdovy senzor Mozno: - parkovacie senzory - chiptuning Rad uvitam Vase postrehy a napady k mojej praci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Ďalší Slovák,vitaj . Určite by som ešte odlepil nápis octavia na kufri,ale plány máš pekné. Hlavne by som dal chip urobiť,lebo 1.9 v základe teda bohvieako neťahá . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hoyas Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 ahoj, :) ja so mmal na 1,9 chip a bolo to uplne nieco ine potom :P vrelo doporucam :) drzim palce s upravami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) pěkná barvička a když to překopáváš na RS, tak dodělej koncovky, tyhle zahnutý koncovky to je fakt k tomuhle tuzing. dale bych možná někde za levno sehnal světla s čočkou, bude to vypadat lepšiii Upraveno Září 15, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Vitaj.. :) pekne si začal s úpravami aj plán máš dobrý.. ale presne ako píše marekczek tie Angel eyes fakt nie, to sa na octávku vôbec nehodí.. a keď už Zenithy tak 18".. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Neptuny nebo klony z VW ci auditrebas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 vitaj okta pekna no za mna angel takisto nie a co sa tyka diskov tak aj take themista zo supa2 by jej sekli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Kormos Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Dakujem za privítanie...:) S motorom som spokojny mne sa zda, ze taha celkom dobre ale uvazujem nad serioznym tuningom. Uvazujem, ze spojim nejaku cestu s cestou k TDIfun. Co sa tyka tych angel eyes tak mam v plane tie bez pasika. Mne sa ta varianta celkom pacila. A k tym kolesam. Zenith su moja srdcovka ale 18" sa bojim...uz 17 sa mi zda vela ale ked nic mensie nevyzera dobre. Uvazoval som este nad Dotz Hanzo, bola moznost kupit ich za dobry peniaz, Neptune su krasne ale nepasuju mi na pred FL a Zenith je Zenith...:) Koncovka tiez bude, uz je objednana to je jasnacka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 kup zenith 17" a přední čočková světla origo a ne tento tuzing, navíc to teda moc nesvítí a mlží se to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 (upraveno) http://www.sgs-servis.cz/ radši bych zavítal sem ;) Upraveno Září 16, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Kormos Odesláno Září 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2013 Do Prahy uz to mam daleko. K TDIfun by som si vedel zladit cestu, od Ziliny to mam 70 km a co tu citam po fore ma dobre referencie aj dobre ceny. U nas za podobne ceny robia firmy chiptuning bez valcovej brzdy...aspon teda tie co som nasiel ja. Tie svetla este pouvazujem. So zadnymi som velmi spokojny a tiez to bude najskor cina...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 16, 2013 Sdílet Odesláno Září 16, 2013 tak to jestli to máš kousek, tak určitě tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Na ty angel eyes se fakt vys... a dej tam klasika světla s čočkou jak ti radí ostatní. Jinak auto dobrý a chip dej od TDIfuna ;) Myslím že nebudeš litovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Kormos Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Mam mensi problem. Od vymeny naraznika som si vsimol, ze mi nefunguju hmlovky. Teda neviem s urcitostou povedat ci fungovali pred vymenou lebo som ich dlho nepouzival. Moze byt problem v tom, ze som kodoval corner a nieco treba niekde zaskrtnut? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Kormos Odesláno Září 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Pridavam dalsie foto...zatial jedno, ak bude cez vikend cas urobim dalsie. Iba doplnim, ze som namontoval koncovku vyfuku a nahodil Zenith 17". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Září 20, 2013 Sdílet Odesláno Září 20, 2013 Jakou si dával koncovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Kormos Odesláno Září 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Je to original diel. Pridal som dalsie fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 tie zenithy jej seknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Ahoj a vítej Prostě si to neodpustím (ostatní snad prominou): Ty pseudo RS hovadiny nemám rád a nelíbí se mi to, nebýt toho, autíčko by se mi líbilo ;) Nicméně důležité je, že se líbí tobě, ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Kormos Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 :D...dakujem za nazor. Octavia RS sa mi velmi paci no nemam ju. Teraz tak aspon vypada a povedal som si, radsej RS style ako Milotec tuzing... Vcera som nahodil tempomat a funguje fajn...dalej by som chcel pokracovat dazdovym a svetelnym senzorom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.