Přejít na obsah

Nestartuje..

Ataner

Doporučené příspěvky

Popíšu situaci dnešního rána, v klidu nastartuji žádný problém po přijezdu do práce potřebuji auto přeparkovat a ....nic otočím klíčkem rádio se zapne ale na palubce krom světel a maxidotu nesvítí ani jedna kontrolka..nenastartoval jsem ..netuším kde je zrada narychlo jsem projel pojistky ale netuším kde co hledat a proto za každou radu budu rád ...díky všem

Odkaz ke komentáři

Tak mě se dnes stalo něco podobného. Přijdu do auta otočím klíčkem a v kapličce se vůbec nic nerozsvítí. Tak to zkouším podruhé a také nic, nicméně startuji a motor naskočil a po 3s zase chcípl (immo). Tak zkontroluji všechny pojistky -ok, v motoru pojistky - ok, přetáhnu. Po vytahání všech pojistek a vrácení se mi na budících zničeho nic objevily vynulované hodiny, smazaný trip a svítila mi kontrolka potkávacích světel i při vyndaném klíčku. Auto už šlo nastartovat, ale zase mi teď stále svítí kontrolka Airbagu. Odpojil jsem na 5 minut baterku a zase připojil a kontrolka světel zhasla a funguje jak má, ale Bagy pořád svítí.:kol-26:

Máte i s tímto někdo zkušenost??? Je pravdou že v autě bylo velice vlhko.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...