Vtomas Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Ahoj potřebuju se zeptat čím to může být, že okolo 2.5-3tis. ot. má špatný tah. Nedělá to neustále a 1 a 2kvalt je defakto ok a není problém vytočit motor do 4tis. ot., ale pokud jde o 3,4,5 tak se do otáček dostává hodně pomalu a v rozmezí 2,5-3tis. je jakoby pytel, kdy to jede jako SDI. Řekl bych, že to i docela žere a při jízdě po dálnici 130km/h ukazuje spotřebu (i realita odpovídá) 6.5l, ale jsem schopnej se dostat na okrskách pod 5litrů Na co se mám zaměřit? Turbo je tam dávané nové před 50tis. km a díky tomu, že na 1,2kvalt to slušně táhne tak ho tak nějak vylučuju. Vahá vzuchu? Ventil N75 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Září 22, 2013 Sdílet Odesláno Září 22, 2013 nevím, jestli ti to pomůže, ale vysledoval jsem, že pokud má motor pod 50°C a vytočí se nad 2500ot, přecvakává v pojistkovce relátko a auto jede jak SDI, pokud otáčky zase spadnou tak relátko přecvakne zpět. Zřejmě to bude nějaká ochrana pro studený motor. Jestli to dělá i na 1 a 2 nevím, ale na 3,4 a 5 cvaká určitě. Jakmile se ohřeje, relátko necvaká a jede naplno, tak se na to zkus zaměřit, jestli třeba nebude porucha v tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vtomas Odesláno Září 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 22, 2013 Dnes vyčištěna váha vzduchu pomocí čističe brzd a výsledek perfektní....hold váha nemá asi ráda mastnotu a berdel v podobě karbonu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toudy Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Dnes vyčištěna váha vzduchu pomocí čističe brzd a výsledek perfektní....hold váha nemá asi ráda mastnotu a berdel v podobě karbonu Karbon vo vahe vzduchu? Ten by sa tam ako dostal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.