tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Pri tých ledkách záleží koľko majú svetelných modulov.. ak párny počet tak nebudú presvitať, ak nepárny tak budú.. ;) a ak sú obyčajné tak síce na maxíku ti chybu nenapíšu ale v jednotke bude zapísaná keď pripojíš počítač.. len sa mi to nechce odplastovávať.. :D lebo keď s tým pohnem tak potom to bude vŕzgať... :( lubo na 100%? :) prvý pokus som mal všade párny počet modulov a aj tak presvitali ;) nakoniec som poobjednával všade can-bus a je pokoj... a v interiéri si maxik nevšíma žiarovky ;) tak by nemala byť chyba ani v jednotke.. teraz som si však objednal na skúšku niečo aj do parkovačiek tak uvidíme :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 tak ja mám takú skúsenosť, momentálne mi presvitajú len tie čo majú 5 modulov a mám všetko obyčajné.. a s tými chybami nemáš pravdu, maxík nevypíše všetky chyby čo jednotka zaznamená, len tie závažnejšie z hľadiska bezpečnosti alebo tak nejak.. ;) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 a stavim sa ze ti presvitaju len citacie lampicky :) alebo aj tie hlavne? Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 máš pravdu, len čítacie v lampičke z OII.. v supovej lampičke mi nepresvitá nič, ale tam sú aj iné ledky.. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 tak presne to mi robilo.. ked by si povytiahol ledky z citacich.. tak ti bude zostavat hlavne.. tak ja som to potom poriesil vsade can-ovymi a teraz uz je pekne tma.. dvere a odkladaciu schranku som nechal klasicke a tam je to tiez v pohode Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 mne to práve vyhovuje že to vzadu jemne presvitá aspoň tam nemusím dávať supovú s difúznymi ledkami.. :D ak chcem aby bola tma tak prepnem lampičku do nuly.. ;) Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Staci dat do celeho okruhu jednu CABUS ledku a nic presvitat nebude :) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Presne ako píšete. Presvecuju iba citácie aj predné aj zadné. Ale je to iba take jemnucke svetielko. Gracho už objednal poriadne, takze bude vsetko v pohode :-) Bude aj lepšia fotka, ale zatiaľ aspoň táto. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 super na zraze spravíme súťaž o najlepšie osvetlený interiér Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Tú súťaž vyhrá určite Lubo :D . Ešte,že som Ti objednal tie LEDky s Canbusom... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Prečo zrovna ja hneď tak jasne? :D Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Podľa mňa máš zo všetkých áut,ktoré tam budú najviac úprav na osvetlení-lampička zo Supa,osvetlenie nôh,LEDky všade,kde sa len dajú dať . A to ešte nehovorím o exteriéri,tam je to ešte slušnejšie. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Ale nejako som nepostrehol čo vlastne vyhrám... Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 to ešte netuší ani usporiadateľ súťaže Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Pozor na Kyselinku (ak príde) tiež dokáže zamutit vodu :-) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak zoberiem z domu nejaké poháre a budú 3 miesta ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 To skôr radšej vymysli ešte dve kategórie.. ;) Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak to aby som skočil do Ikey na poriadny nákup ;) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak stačí len trikrát naj... nemusia byť z každého tri miesta.. :D Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 no aj tak by to kuchyňa pocítila :D jedine šálok mám teraz veľa :D Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Mám nápad... http://www.sportove-pohare.sk/index.php?page=shop.browse&category_id=17&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 ??? Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 napady som mal aj ja :) len sa to zavrhlo :) nieco sa ale aj tak chystá ;) Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Objednané :-) http://www.automanzety.sk/galeria Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 daval si si spraviť niečo špeciálne? Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Čierna koža + čierne šitie. Interiér mám v tomto prevedení takze klasika Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 ja som akurat dnes objednaval original z OB. + ručku Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Kurnik šopa! Keby som to vedel ... :-( by som sa pridal do objednávky ... http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/odpadkovy-kos-skoda-do-vyplne-dveri-original-tmavy-id:9308.eshop Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 ja by som aj bol dal vediet.. ale musel som to takto narychlo pokial bolo dovolenie od polovicky.. Odkaz ke komentáři
maco123 Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Ja tak isto :-) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Aj na facebooku v Octavia fans ide niekto objednávať.. možno to ešte stihneš.. :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky