Přejít na obsah

"Karolča"

Doporučené příspěvky

Pri tých ledkách záleží koľko majú svetelných modulov.. ak párny počet tak nebudú presvitať, ak nepárny tak budú.. ;) a ak sú obyčajné tak síce na maxíku ti chybu nenapíšu ale v jednotke bude zapísaná keď pripojíš počítač..

len sa mi to nechce odplastovávať.. :D lebo keď s tým pohnem tak potom to bude vŕzgať... :(

lubo na 100%? :) prvý pokus som mal všade párny počet modulov a aj tak presvitali ;) nakoniec som poobjednával všade can-bus a je pokoj... a v interiéri si maxik nevšíma žiarovky ;) tak by nemala byť chyba ani v jednotke.. teraz som si však objednal na skúšku niečo aj do parkovačiek tak uvidíme :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • auto dotlmené a mal som pocit na dialnici že to hučí pri 150km/h ako keby som šiel cca 130km/h takže niečo to určite spravilo 🙂 sedačky už idú ale ešte treba toho dosť dorobiť čo sa týka elektriky a pozapájanie. Posed paráda ale sedím v nich o poznanie vyššie tak neviem či je potreba aby sa ešte vysedeli (dorábal tam peny čalumník) alebo to je tým že sú elektrické a nejdú tak nízko ako manuálne. Opäť pocitovo cítim sa že som tak o 5cm vyššie ako by som chcel..
    • Aktuální nájezd 249 tis. km. nová cena 159 tis. Kč.
    • Ahoj, moc děkuju za vysvětlení, ale bohužel to tím nebude. Zkoušel jsem volnant v jiném autě (v Golfu a tam funguje). Stejně tak multifunkce z toho Golfu funguje i v Oktávce. Přijde mi to jako vzájemná nekompatibilita té multifunkce s podvolantovkou 😞  
  • Vytvořit...