Jump to content

Meguiars NXT All Metal Polysh

cubecnik

Recommended Posts

Meguiar’s NXT Generation All Metal Polysh čistí, leští a chrání kola, výfuky, chromy, ventilová víka a všechny ostatní díly z hliníku, mosazi, mědi, stříbra a dalších kovů. Technologie MDAT (Microscopic Diminishing Abrasive Technology) odstraňuje oxidaci a skvrny rychleji a bezpečněji, než obyčejné brusné přípravky. Pro dlouhodobou protekci doporučujeme povrch po vyleštění navoskovat voskem na kola.

Rychle a snadno leští všechny kovové povrchy do zdrcadlového lesku.

Zanechává ochrannou vrstvu jako štít proti vlhkosti a nečistotám.

Obsahuje anti-korozní složky proti nepříznivým vlivům prostředí.

Čistí, leští a chrání zároveň.

Doporučuji :palec:

• 5 months later...

No brusná pasta, všiml jsem si jedné věci perfektně čistí a vytahuje lesk ale jakmile je někde škrábanec tak ani trošku ho nezamaskuje nebo neodstraní. Výhoda téhle pasty je že udělá takový lesk až nereálný :D že pak ty škrábance případný nejsou vidět :D doma ho mam a dělam s tim všechny kovy naposledy mě překvapil na hliníkových lištách, ty už byly černé a vypucoval je skoro do chromu. Jinak já aplikuju tak že mam mikrovláknovej aplikátor naberu prstem dám na aplikátor a pak už zapracovávám do kovů když je například chromový nárazník u starých aut hodně zašlej jsou na něm od solí fleky tak to vemu pomalu rotační leštičkou a žlutym 3M kotoučem. Na výfuky zase používám kartáček na zuby. Tahle pasta by neměla v žádné garáži chybět chromové kola rozzáří jako nic jiného.