Mirek1.8T Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 VAG mi hlásí chybu 00290, čeká mě asi výměna snímače otáček ABS na levém zadním kole, ještě provedu kontrolu konektoru a kabeláže, ale mám dotaz: Je výměna na O II stejně pracná jako na O1, myslím tím to vysekávání starého snímače, úprava otvoru pro nový snímač a pod. :( ? Má někdo zkušenost s výměnou na O II ? Napište, díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 No spis aby ti neodešel snímací kroužek co je přímo na ložisku proste se odlepi a smimac nema co snimat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Díky za odpověď, zítra na to kouknu, snad to bude snímačem, pokud je to tím kroužkem a budu muset měnit ložisko tak potěš ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 No už jsem to takhle na 2 autech dělal. . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Ještě jednou díky za informace, pak sem napíšu co a jak . . . B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 (upraveno) "Chipmann" měl jsi pravdu, dnes jsem provedl kontrolu, z náboje se odlupují části plastového kroužku, snímač tedy nesnímá a je to v prd...i, Na O1 je drátěný košíček/kroužek a ten jen zrezaví, ale stále funguje, na mé původní Octě nebyl po více než 11 letech provozu s ABS žádný problém . Tady na OII udělali asi konstruktéří chybu :( , zřejmě nejsu sám koho to potkalo a ještě potká Provedl jsem kontrolu také na druhém zadním kole/náboji, tam se to zatím zdá být v pořádku, kroužek se neodlupuje. Na fotce jsou vidět části odloupnutého kroužku, velikost porovnána se zápalkou: Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 No typické vw kurvitko :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 (upraveno) Dost mě to naštvalo, je to slabé místo o proti O1 , Nedá se ale nic dělat, od jELDY čekám zítra balíček se zadními náboji a v průběhu příštího týdne to s kamarádem vyměním na té nefunkční straně, pak budu čekat až se to pokazí - odloupne na té druhé :( a uděláme druhou :o Pak se určitě problém přestěhuje na předek , soudruzi konstruktéři z VW a ŠA mě pěkně nasrali ! Svolávací akce na to asi nebude ? Chipmanne, dělal jsi to komplet na celém autě, nebo jen to aktuální nefunkční kolo ? Mám opraveno, podrobnosti zde: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=20754 Upraveno Říjen 8, 2013 uživatelem Mi-rek1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 22, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2013 Jen na nefukcnim kole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Říjen 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2013 Díky za zprávu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Kevin85 Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Zdravim,stejný problém s ABS asi jako většina na O2. Minulý víkend jsem byl u kamaráda na VAGu,napsalo to snímač otaček pravé zadní kolo,přes týden sehnal,dnes vyměnil,ale chyba pořad trvá.Má otázka zní,je nutné vymazat chybu v paměti? nebo by měla chyba zhasnout sama? Vím že to stejně skončí tím že budu muset vyměnit celý naboj s ložiskem(od FEBI cca 2000,do starlinu se mi nechce). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Chyba ( oranžová kontrolka na palubovce ) by měla zhasnout sama, jak jsem po opravě vyjel z garáže tak to po cca 50 metrech zhaslo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lumír9012 Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Ahoj, mohl by mi někdo poradit svítí mi kontrolka ABS a ASR. Na diagnostice mi to piše neznámý kod P57344. Mohl by mi někdo poradit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2014 Ahoj, jakou diagnostikou jsi to načetl, byl to VAG ? Zadal jsem ten kod do VIS 4.8 a píše mi to "kód závady nenalezen", tak nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Lumír9012 Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ahoj, jakou diagnostikou jsi to načetl, byl to VAG ? Zadal jsem ten kod do VIS 4.8 a píše mi to "kód závady nenalezen", tak nevím :( Ahoj, jakou diagnostikou jsi to načetl, byl to VAG ? Zadal jsem ten kod do VIS 4.8 a píše mi to "kód závady nenalezen", tak nevím :( Tak to nevím byl jsem s tím u kamoše. Ale na zadním levem kole je uplne ohoblovany magneticky kroužek. Zítra to mněním tak uvidím zda to bude ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Prosinec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2014 Máš už opraveno ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.