Přejít na obsah

Etka 7.4

buml

Doporučené příspěvky

• o 4 měsíce později...

Já na w7 nemám problém ale na PC s w10 = Error 1009: Cannot open Hardlock driver. :)

Treba ist opat do modu na instalaciu nepodpisanych ovladacov a hardlock nainstalovat este raz.

@rdp nemam odskusany, len strelim...skusit pozriet v desine nastavenia, ci tam niekde neni nejaka volba na povolenie vzdialeneho pristupu k tomuto pocitacu...alebo tak nejak.

Odkaz ke komentáři

To sem samozřejmě dělal ale výsledek stále stejný, proto sem se ptal zda hardlock z win 7 lze i na win 10 respektive win 8.

Edit: Už to frčí, stačilo najít a použít jiný hardlock ;)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

@sulda: aj to je riesenie, ja som stahoval najnovsi z ofiko stranok, je to aj tusim tu vo vlakne. Fici na 7 a aj na 8.1, na desine neodskusane.

Desina sa musi este doladit, bolo to tak aj so 7 a tiez 8.1. Hned po vydani nic u mna nezostalo v PC viac ako den...to iste aj W10, ktory sa mi neskutocne kusal s UEFI a robil hlave nepochopitelne veci, tak letel ihned prec :D

Treba nechat vyvojarov, nech to este doladia, pripadne pride nejaky SP :)

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Sosnul jsem si Kyselinkovej virtual vse ok az na to ze mne nepusti etka bez aktualizace dal. po spusteni aktualizaci vypise ee eror... nejake reseni.... Co zatim funguje je stahnout datum na 3 mesic 2015 a potom etka normalne najede... Nejaka rada??? dik za info

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...