TomasWinkler Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Prosím o radu - v O2 mi velice špatně hraje radio - slabý signál. Na netu jsem se dočetl, že by to mohla být KO antena (tu zkusim dnes po praci vymenit) nebo nějaký "zesilovač" pro radio.... kdyby to nebylo antenou, kde tento zesilovač hledat prosím? Připadně kde objednat nový? Čím ho nahradit. Radiem to určitě není - měl jsem Stream bez MP3 a vyměnil jsem za Amudsen... děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Zesilovac je soucasti anteny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasWinkler Odesláno Říjen 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Takže stačí jen vyměnit antenu? :) to by byla nadhera :) našel jsem tady článek na výměnu anteny, ale to bylo na O1 a tam byl zesilovač někde pod antenou pod tapecem v interieru... takže u O2 je to tedy jinak? To znamená, že z antenou z O1 si nepomuzu? Ta asi zesilovač v sobě nemá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 (upraveno) O1 jsem nemel, ale predpokladam ze to bude stejne, bylo to tak u Felicie i u Fabie. Pokud by ti neslo do koaxu z radia napajeni zesilovace, tak budes mit take spatny signal. U Felicie jsem menil prut anteny, byl v tom ohebnem praskly. Ted me napada, neni nahodou Amundsen dvoutunerovy? Mam pocit ze ano, rozdvojil si antenu? Upraveno Říjen 10, 2013 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasWinkler Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Pardon nemám Amundsen, mám Audience :-) plete se mi to s vodkou kterou mam rad :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasWinkler Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Nikdo zadnou radu, nebo navod jako byl na O1? :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Vymena je stejna jako na O1 . Udajne před FL ma koncvku Raku ,FL uz ma Fakra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasWinkler Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Takže tahle by mohla posloužit jako náhrada?? http://www.autokom-audio.cz/30,cz_antena-octavia-konektor-raku-2.html Chápu teda dobře, že zesilovač je umístěn přímo v anténě a do radia vede pouze "kabel"? Mam už druhé radio a ani jedno nehraje tak předpokládám chybu v anténě. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.