vevca Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 jj tak tak pokud to nebylo s lakem pryč, tak je to dobrý viz scout (bohužel svěrák na ponku neuhl před a po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Lak je v pohode. Ani popraskany neni. Jen proste tam je dulek. Ta metoda je super. Uz uvazuji ze pri dalsi sluzebni ceste smer Hradec si vezmu soukrome at to rovnou vytahnou. No uvidime. Sere me to. Protste bohuzel ale i presto ze mam doma auto budu jezdit hromadnout dopravou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 P.S nepostrádá to smysl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 Jo kamarade,s tema dulkama je to tak,ja vubec nejezdim na parkoviste.obchodni centra atd a kdyz uz je to nezbytne,zustavam u auta a hlidam si to,jinak je nebezpeci dulku na dennim poradku,lidi jsou totalne bezohledny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 8, 2013 Sdílet Odesláno Březen 8, 2013 jj je to tak, proto stávám hlavně v řadě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2013 No jinak jsem trošku pokročil. Podložky pod kola jsou už doma, objednané ledky do denního svícení tak zase máme co dělat :-D. A zítra jdu na pojišťovnu kvůli tomu důlku. Nevím jak to řešit když nemám viníka. Sice mám auto pojištěné proti vandalismu ale nechci dávat auto do jejich smluvních partnerů. Jen přece to stojí zaprd s nima. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 Tak jsem si udelal radost. Nove LED žárovky do denního svícení. No vypadá to o hodně lépe. (akorát ta cena) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 No konecne!!!Vypada to peckove!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Ted jde o to jak to svítí oproti té originál 21W 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 hlavne ve dne ;-) ale i tak je to pecka ale origo je origo,myslim ledky v rs narazniku ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 majorak : vyhadzuju chybu na pristrojovke tie ledky ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Nesvítěj špatně, ale na jiným foru měl typos co ty, pak si dal ty co mám já ted v mém topicu a ty svítí opět lépe. Za jednu tedy 500kč :-( Jina rozdíl oproti 21W je fakt o hodně lepší a není to ta hnusná žlutá.... Ty moje nehází chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 Zatím nemám napojené denní svícení na jednotku. Funguje mi to na relátko takže chybu mi to vyhazovat nebude. Akorat jsem musel musel prohodit polaritu no. no zkusím udělat fotku kde bude vidět rozdíl. Podle mě to svítí celkem v klidu. Díval jsem se na ty ledky za 500/kus ale to asi nedám. Podle mě je to zbytečné, páč tyhle svítí dobře. Uvidíme co to vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 aj toto je si myslim dobre reseni ;-) http://sklep.motohid.pl/mobile/pl/p/Adapter--Kasownik-do-LED-DRL-Octavia-2-FL%2C-Superb/339 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 marek mozes mi hodit pls link do sz na tie ledky co mas??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 18, 2013 Sdílet Odesláno Březen 18, 2013 marek mozes mi hodit pls link do sz na tie ledky co mas??? http://www.comfortlight.cz/eshop/led-autozarovka-p21w-s-cockou-12v-s-patici-ba15s-6xcree-led-30w-cw-studena-bila na konkurenčním foru našel user passat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Na ty žárovky jsem se taky díval, ale nechtělo se mi dávat tolik peněz. No uvidíme. Možna mi časem rupne v kouli a koupím je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 a newadi ked tie ledky nemaju homologizaciu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 @lumi: Na denne svietenie homolizaciu nepotrebujes ;) @majorak: Ake to mas presnejsie LEDky? Maju kovove telo? Ak nie, tak ich hned vyhod, lebo po case ti zaseru celu odrazovu plochu, ako mne http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14227&view=findpost&p=1290333 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 Cože? Takže jako do denních si můžeš nacpat cokoliv? Tak to asi ne http://www.dennisviceni.cz/dennisviceni/6-HOMOLOGACE-a-DOTAZY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 No neviem ci to u nas kontroluju, ale co mi hovoril znamy na policii, tak ani nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 jako kdo ti co řekne? u STK necháš zaply potkávací světla (automaticky se vypnou při vytáhnutí klíčku v zapalovací skřínce). to samý u policajtů, kdyby se do tebe vrtali.... za další to jde vypnout na maxidotu. daleko horší jsou ty lidi co mají folie a není dovnitř vidět.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 no mám spodek té žárovky celokovový přesně takový jaký je na normální žárovce. Co se týče homologace, tak jsem se tak trochu na to ptal a jaké jsou žárovky je jim celkem ukradené. Akorát to musí opravdu svítit, ne jen lehounce osvětlovat. Jediná věc je zajímá zda to v čem ty žárovky jsou mají homologaci. U FL Octavie to řešit nebudou protože tam je denní svícení original. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2013 Tak jsem si dneska zase něco málo udělal. Svítí to jako denní svícení v zadu. Po zapnutí klíčku to vypne. Se mi zatím páči. Uvidíme. Konečně přezuto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 19, 2013 Sdílet Odesláno Duben 19, 2013 dobre ty!Skoda zes nedojel na sraz ke Kice! :-( Jeste by nebylo marne to udelat ze jak zapnes svetla tak se to ztlumi jak predni rs ledky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2013 Díky... no musím se tam někdy za Váma zastavit. Pořád to bývá stejně? první neděli v měsíci? Jinak ty zadní ledky mám to v plánu tak udělat. Ale až bude přední RS nárazník. Dřív ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.