Andrewe Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Ahoj, dneska se mi povedlo najet na obrubník a když jsem z něj sjížděl, samozřejmě to drhlo. Potom jsem zjistil, že se mi ta spodní část nárazníku zdeformovala a vyboulila se ven. Takže mám teď pod autem asi 8cm a drhnu při sebemenší nerovnosti. Zkoušel jsem to zamáčknout, ale vždy se to vyboulí zpět. Poradil by mi někdo, jak to co nejjednodušeji a nejlevněji opravit? Přijde mi zbytečné kvůli tomu kupovat nový nárazník. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 20, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2013 Teplovzdusna pistol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrewe Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 To mě napadlo, ale nevím, jestli ta horkovzduška s touhle plochou něco zmůže. Ale stojí to za vyzkoušení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tucnak01 Odesláno Říjen 21, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 A co tam tak dat to co tam patri? Naraznik ma byt odspodu prisroubovany do chladicove mezisteny, pokud se nepletu cislo dilu je 1U0807771. Faktem ale je ze takto orvane to ma kazda druha OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrewe Odesláno Říjen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2013 Diky za info. Podivam se, jestli to tam je. Vim, ze je to na bocich, ale na prostredku jsem si toho nevsiml 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.