Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak a zde přikládám pár fotek těch mlhovek. Tak, jak je to u čínských výrobků zvykem, mi daly dost zabrat.. Plexi je náchylnější, než pavučina, čili i při sebevětší snaze jsou zevnitř vlásečnicové škrábance - naštěstí to v reálu na autě viditelné není, takže mě to moc netankuje.. Celou mlhovku bylo možno, tak, jako hlavní světla, očistit od chromu do leskle černé. Bohužel, jak typické, spodní část s krytem LEDek je tvořen průhledným plastem, takže bylo nutné lakovat.. Jediné místo, které jsem chtěl v chromu samozřejmě v chromu nezůstalo. Jak byla všude vrstva chromu nebývale silná a špatně se čistila, dole stačilo po lakování přejet tu chromovou plochu houbičkou a chrom byl dole :wallbash:

Takže jsem byl nucen použít chrom sprej, který sice nebude světlo odrážet tak účinně, otázkou však je, jak dalece je to potřeba - a vypadá jako matný chrom, což se mi celkem líbí..

Níže přikládám pár fotek, vč. dnešního odzkoušení na autu (tak pálilo slunko, že je fotka přesvětlená a špatně čitelná), jak jsem už psal, během týdne mlhovky poputují k Vášovi, který se pokusí vymyslet zapojení tak, aby nesvítily jen jako denní svícení, ale také jako pozičky - snad tedy něco vymyslí :rolleyes:

post-28923-0-54182400-1402255831_thumb.jpg

post-28923-0-85822900-1402255834_thumb.jpg

post-28923-0-21595200-1402255838_thumb.jpg

post-28923-0-68495700-1402255843_thumb.jpg

post-28923-0-84142000-1402255847_thumb.jpg

post-28923-0-76359800-1402255851_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak, dnes jsem se KONEČNĚ dočkal a přišel mi kryt baterie, který jsem před více jak měsícem vydražil za 99,- Kč :)

Konečně tedy baterie neleží jen tak s páskou přelepenými kontakty, ale má řádný kryt jak se sluší a patří :palec:

Vydražil jsem i dvoutónový klakson (já mám jednotónový), ale bude asi nutné natáhnout kabeláž k tomu druhému? Kdyžtak někdy nechám Vášovi - vydraženo rovněž za 99,- Kč :)

post-28923-0-03908200-1402332763_thumb.jpg

post-28923-0-93546300-1402332766_thumb.jpg

post-28923-0-38292100-1402332770_thumb.jpg

post-28923-0-34125100-1402332775_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Žejo :D

Je to asi otázka vkusu :) Mi se nelíbí LED světla v originálních mlhovkách a zároveň to žluté světlo také moc efektní není. Takže pro mě byla volba jasná, na fotce obecně není nic moc vidět - tím nechci říct, že by se ti to v reálu líbilo, ale je to rozhodně lepší, než na fotkách :palec:

Odkaz ke komentáři

Asi by mě v životě nenapadlo, že tam ten kryt baterky může chybět :D Teď to vypadá lépe.

Jinak to máš fakt pěkné, mlhovky tam fakt pasnou. Jestli to ve skutečnosti vypadá tak dobře jak na fotkách, tak klobouk dolů.

Za chvíli můžeš dělat optické pakety oktávek :rolleyes:

btw. ty pracuješ jako nějaký designer nebo něco takového tvůrčího? Ja bych nic takového nevymyslel ani kdybych se na hlavu stavěl.

Odkaz ke komentáři

No, já tam měl původně takový ten koberec, ale při výměně baterky ze 44Ah na 61Ah se změnily i rozměry, takže koberec už neseděl a já několik měsíců jezdil jen s "holou" baterkou s přelepenými kontaky :)

Moc děkuji za chválu, toho si vážím! :pivo:

Mlhovky ještě musí počkat, bude záležet na Vášovi, jak rychle bude schopen něco vymyslet s tím zapojením a pak můžou rovnou na auto.

Jinak obecně bych řekl (jak to u fotek bývá), že v reálu vypadá auto snad lépe :)

Nene, jako designér nepracuji, i když od toho pracovně úplně daleko nejsem. Ale vždy mě design zajímal a bavil, stejně jako architektura, takže se snažím vnášet do své práce nějaké ty nápady :)

Odkaz ke komentáři

Tak, dnes odpolko provedena další malá změna v interiéru, bohužel však pro mne ne pozitivní - takový malý krok zpět, který mi dal práci tehdy a dává mi dost práce i teď. Z prvních dveří (pravé přední) jsem sundal stříbrnou fólii, rámující kryty basových a středových reproduktorů. Od počátku s ní byla jen potíž, ty plasty jsou extrémně nepřilnavé a tak se v průběhu týdnů a měsíců fólie všude možně odlepovala a já ji průběžně lepil. Už bylo vše OK, no s příchodem tropického počasí se začala tak natahovat, že ze zakulacených rohů krytů basových reproduktorů sklouzla a celé orámování už tak působilo na pytel.

Dnes jsem se s tím rozhodl něco udělat, neboť se vlivem vysokých teplot částečně rozpustilo plastové (elektrické) lepidlo, jistící zatavené úchyty krytů vzadu a zezadu káplo na mřížku. To šlo naštěstí bez potíží odloupnout, no netušil jsem, že snahou opravit "svléknuté" rohy se mi začne odlupovat i fólie (odlupovat doslova - praskat a loupat). Poněvadž na toto nemám nervy a zjevně to nemá řešení, kryty reproduktorů zůstanou bez orámování jako v originálu, no.. :blink:

Odkaz ke komentáři

No ono to moc nejde.. Jak jsem zjistil, když zamaskuješ díl a přestříkneš ho dipem, musíš ho odmaskovat okamžitě po nastříknutí, jinak po zaschnutí sundáš celý dip.. To by ještě šlo a možná by šlo nějak vyřešit i to zamaskování, ale problémem je, že když se koukneš na mřížky, jsou asymetrické - někde máš ten "rámeček" rovný a někde asymetricky zasahuje otvor. Nastříknuté by to tedy asi vypadalo docela blbě :(

Ale nápad je to dobrý, dip mě nenapadl :palec:

Uvidíme. Zatím jsem bez nápadu, přežiju to i bez orámování, no je to takové tuctovější a pochmurnější, no :)

Odkaz ke komentáři

To jo, ale u staré OII jsem to tak měl a překvapivě bez problémů. Je to méně praktické (čmouhy), ale to většina úprav. Teď mi jde spíše čistě o tu estetiku ;)

EDIT@ Laurin Klement: Toto místo mě momentálně vadí nejméně ;) Ale do budoucna bych rád všechny lesklé hladké plasty nějak upravil

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...