Stickler Odesláno Červenec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 cca. 700,- Kč.. Já nechápu, jak vychází lidi s průměrným, či podprůměrným platem. Nemám se špatně, neplatím si mobil, auto, mám stravenky, apod., ale stejně jsem pořád skoro na nule a to si ani nekupuji na auto vše, co bych chtěl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 to je na nic, to chce objednavat primo z Ciny. Uplne jednoduse, nekupuji komfortni veci a sluzby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Je to docela drahé. Na první pohled každá LEDka vypadá jako totálně nulová položka, ale v součtu cena docela překvapí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ASPIRE Odesláno Červenec 25, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Dnes v 9 hod se mi te povedlo zahlidnout. Jsem sel smerem od elanu po druhe strane a ty si jel prave k elanu. Jsem si rikal pekna octavka a pak jee to je ten z octavia clubu :D me to trklo az jsem videl tu reklamu. Fakt ji musim videt nekdy z blizka mas to pekne sladene . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Jo? Jel jsem zrovna ze schůzky do kanceláře v Ostravě :) Děkuji za chválu, však dej někdy vědět a pokecáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 (upraveno) Poněvadž se žádné velké úpravy v těchto dnech nekonají, ve volných chvílích si hraji s detaily. Před časem, když jsem potkal Audi, jsem si tak nějak řekl, že se mi líbí jejich označení motorizace. Běžně sice nejsem zastáncem pořekadla "čím víc proužků, tím víc Adidas", ale jejich označení pro tytéž motory "TFSI" namísto "TSI" (i pro "jednadvojky") se mi tak nějak líbí více :) Sehnal jsem si proto (bohužel :() dost drahý originál nápis Audi, no po různých experimentech na mě byl prostě moc velký.. Tak jsem se rozhodl upravit si nápis sám. Poněvadž nápis v mé oblíbené velikosti s "F-kem" neexistuje, rozřezal jsem "S" a "I" na tom původním, který jsem tam měl do té doby, z toho jsem si slepil "F" a koupil jsem ještě jednu sadu "TSI". Následně se kyselina postarala o chromování a nápis jsem se rozhodl nalakoval po delším přemýšlení na leskle černou, aby ladil s doplňky na autě - upřímně, nebýt slepovaného "F-ka", kde byly spoje vidět, asi bych ho jinak nechal v chromu. Dnes bylo hotovo, tak jsem ho nalepil na auto (zatím špinavé, vím, umyji ho zítra). Na fotkách to bohužel moc nevynikne a je to blbost, ale mám z toho docela radost :) Upraveno Červenec 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 A při tom taková blbost No hezky sis vyhrál;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Jj, je to hovadina a kvůli tomu origo nápisu mě stála skoro litr Ale když je čas, chci to mít tip ťop do posledního detailu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Kolko HP to pridalo ? inak napis parada kua kde na tie napady chodis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 No minimálně 65 Děkuji, ani nevím, to tak nějak samo :) Plánů je spousta, jen peněz a času pořád málo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Ještě si nech upravit název tématu na Stickler's white TFSI B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 (upraveno) času málo a na nápis času dost :D Upraveno Červenec 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 No mas to pekny no...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Boooger: Dobrý nápad B) Maro: To zabralo jen 2 dny :D Lukáš: Však víš, že to byla dlouhá cesta.. Ale děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 ...ještě menší fotomontáž - už se těším na ty mlhovky (snad v srpnu už konečně budou) a na spoiler (kdy bude, to je zatím ve hvězdách) - tím by přední část nabyla výrazu, který chci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Deny ty mračítka by tam asi fakt byly dobrý.... Ale máš jí fakt moc hezkou!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Moc děkuji :) No, mračítka to je téma, které mi stále nedává spát. Asi by na auto šla až zároveň se spoilerem, protože bych je nechal nalakovat při jednom. Jen pořád nevím, jak by to vypadalo. Na fotomontáži je to tak nějak: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Bude to vypadat dobře!! A možná líp, než ten spoiler... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 S mracitkama brutal! Spoiler bych dal a mracitka k tomu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 (upraveno) :) Já se právě jen bojím té spáry. Na černé je to OK, no na bílé je dost vidět, že je to jen mračítko bez návaznosti na blatník. Proto pořád váhám :) Pozičky nebudou aktivní tak jako tak, čili tady problém nebude. EDIT: Díky Luki Možná to risknu :) Upraveno Červenec 26, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Kvůli té spáře jsem ty mračítka prodal, při zkoušení mi to tam furt nějak nepasovslo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Právě.. Na druhou stranu mračítka mě vyjdou na 5 stovek a lak bude stát stejně ať už je k tomu dám, nebo ne - tam už je jedno, jestli nalakují jen spoiler, nebo i něco k tomu.. Možná si je koupím a až to poskládám, nechám vše nalakovat a uvidím až při napasování, jestli sedí, nebo ne.. Otázkou je, zda ta mračítka, která jsi prodával a která prodává ten člověk, od něhož je máš, jsou stejná, jako třeba ta Miloťácká. Jsou sice levnější, ale pokud nepasují a Miloťácká ano, nevyplatí se šetřit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Já ty milotacky nemel moznost porovnat... Ty co jsem prodaval byl plastovej vylisek a origo je snad z lamina, ale nejsem si jistej.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 No dle fotek, co tam někdo prodává (asi ten, od něhož jsi je měl) to vypadá, že to sedí úplně stejně, jako ten Milotec, jen je to o 700,- Kč levnější. Možná to risknu, sundat se to dá vždy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Jj měl jsem to od něj.... Ale jak říkáš, za zkoušku nic nedáš:D (jen litr:lol:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Detaily :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Nemilotacky mam ja a nesedi muzes kouknout NEBRAT!!!! Koupit primo od milotecu jine na zadne jine strance nejsou dobre vse jsou spatne musi byt primo od MILOTECU!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Červenec 26, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 (upraveno) Tak je myslím rozhodnuto :P Upraveno Červenec 26, 2014 uživatelem Boooger 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2014 Tak to je dobré vědět, moc díky za info, Luki Pravda někdy holt bolí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.