Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Moc díky, Luki :palec:

Dolů to půjde v září, no kola nevím, asi zůstanou tato, pořád jsem limitován firmou a nové 17" se mi kupovat nechce :)

Na změnách se ale pracuje stále :)

@Míša: no jo, nejsem zvyklý pít 60% chlast :D A i když jsem toho (asi) vypil méně, než oni, i tak toho bylo až až :D Zvláště když jsem před tím měl ještě piva a nějaký míchaný nápoj s vodkou :D

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak Denis :D

Okukol som ti auticko nazivo a musim povedat ze je zladene do posledneho detailu :palec:

Najviac ma asi zaujali zadne Led svetla lakovane do cierna :wub: ta trpezlivost co si na to musel mat tak taku ja bych veru nemal :wallbash:

A ked prehliadnem nefunkcne denne svietenie :D a par detailov v introsi ktore sme s Honzom9007, Marom a Laurin Klementom nasli :D tak musim povedat zas a znova ze to mas vymazlene na jednicku ;) :palec:

PS : a uz zacni trenovat v pozivani alkoholu na buduci zraz :lol:

Jo a ked sa mi podari nastartovat umrety PC tak pridam aj zopar foto z akcie :D

Upraveno uživatelem lumi
Odkaz ke komentáři

Já dnes skáču z okna, to nic :lool:

Né, moc díky za chválu, kluci, jsem opravdu na všechno puntičkář a raději si to nedám na auto vůbec, když to není co nejlepší - vyjma těch předních LEDek tedy, které totálně selhaly a doteď vlastně řešíme z Vášou, co s tím :wallbash:

Těší mě ale, že si smyslu pro detail všímáte a nějaké ty hlasy mě taky moc potěšily :)

Jj, musím cvičit, s vámi se špatně drží krok :lol:

Foto klidně dej, ale na každé vypadám jako trotl (ne, že by to bylo v reálu o tolik lepší, ale přece...) :lool:

Odkaz ke komentáři

Kluci, mám dotaz, snad někdo pomůže:

Asi před půl rokem jsem (pitomec) sundal kolečko na ovládání teploty klimy (poloautomat Climatic). Jak jsem ale zjistil, tím, že se to řídí jen elektronikou, je pozice toho kolečka klíčová a dodnes to nemám nastaveno správně. Když nastavím teplotu tak cca na 27 stupňů Celsia, jede topení naplno. Když ale nastavím maximum, 28, zase se spustí klima. To znamená, že ani na 22 stupních není v autě 22 stupňů, ale minimálně 23.

Poradí někdo, jak tam to kolečko usadit, abych měl jistotu, že teploty sedí? Jen tak náhodně to zkoušet je k prdu, kdo to zkusil, tak ví, že je fakt problém nějak to nastavit. Stačí milimetrová odchylka a namísto 18 stupňů v autě máte 28...

Předem děkuji za jakékoli rady :palec:

Odkaz ke komentáři

Kolecko teploty sa neda osadit zle. Keby to bolo kolecko smeru fukaneho vzduchu, tak ano. Kolecko teploty ma dorazy, cize podla tej rysky vies v akej pozicii je. Inak podobne mi tiez robilo, ked som menil panely klimy z climaticu na manualnu, kedze som este nemal namontovane cidla.

Robi ti to aj pri zapnutej AC?

Vyskusaj urobit reset klapiek...zapni ventilator na 1, alebo 2 a stlac tlacitko AC + vnutorny okruh na par sekund. LEDka na AC zacne blikat a budes pocut ako si klapky nastavia dorazy.

To len v rychlosti ma napadlo :)

Odkaz ke komentáři

Vlastne teraz ma napadlo, ze ani kolecko smeru vzduchu nejde tusim zle osadit, lebo ma drazku a inak sa osadit neda, len spravne :D

Ako som hovoril, aj mne hento robilo, ale pri manuale. Nevedel som to vyriesit, aj v servise mi to resetovali, Igor mi urobil nejake default nastavenie a nic nepomahalo. Az nakoniec som nahodil tie cidla, climatic a je pokoj.

Snad ten reset pomoze, lebo je to dost neprijemna vec. Mna to na konci tak sralo, ze som za jazdy z panelu klimy, vytrhol to kolecko od nervov a hodil za seba, na zadne plato :smich:

Odkaz ke komentáři

Kluci, jedna technická a jeden dotaz:

K technické: Zkoušel jsem vyresetovat ty klapky na klimačce, jak mi mi Míša radil, povedlo se, no beze změny. Výše jsem špatně popsal teploty, nevím, zda je to normální, ale dělá mi to toto:

Když zapnu topení naplno až nadoraz, začne hřát, ale tak po 5-10 sekundách se zase spustí klima. Když ale pootočím kolečkem o 3 zoubky nahoru směrem k nižší teplotě (což je pootočení 00 nic), topení běží trvale naplno bez klimy. Podle mě se mýlíš a na poloze kolečka záleží. Když jsem ho tam dříve osazoval, i když se správně zacvaklo, nebyl problém, aby mi na 18°C jelo topení naplno, při 19°C se naplno spustila klima a při 22°C jelo topení zase naplno. Prostě trvalo dlouho, než jsem to osadil tak,a by to fungovalo. I když je to nyní skoro na 100% OK, trošku mě štve, že když v zimě budu chtít vytopit auto, musím myslet na ty "3 zoubky"...

K dotazu: Asi tak měsíc až 2 zpátky ode mně někdo ze sekce bazar koupili stříbrné lišty na RS - na tapece, před spolujezdce a kolem ovladače světel. Vzkaz jsem si už vymazal a za boha nevím, kdo to byl. Pokud si to přečteš, dej mi vědět do SZ, díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...