Chadwick Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Zdravím. Můžete mi někdo vysvětlit, jak je to s Ekopoplatkem od 1. října 2013 ? Kupoval jsem přítelkyni auto na ježdění do práce a dneska po mě ty ku*vy chtěli ekopoplatek. Původní majitel byl ZTP tudíž jej nehradil, jelikož byl od něj osvobozen. Ale dnes jsem ho musel platit já. Jak to tedy je ? Něco jsem zaslechl o tom, že by to měli změnit, ale myslel jsem si, že to bude až od nového roku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 od 1.10 byla změna,takže musíš.Jsou osvobozeny pouze ZTP,ale ti po nich už to platit musí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chadwick Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Jsou to prostě ku*vy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abado Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 nejsou to kurvy ti co maji ztp meli treba 150-200 aut psanych na sebe a pak prepsanych..za mensi uplatek. Ja sem v tomto PRO. Platit by se melo a ne aby to někdo nějak obcházel.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Souhlasím.ZTP to mají pořád grátis a tak to má být.To jen český človíček hledá pořád mezery. Děkuji bohu že tu pomalu mizí ty staré sračky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Každý nemá na nové auto ;) Podle mě je ekopoplatek nesmysl. My měli jako druhé auto faţana, poplatek 10tis. a nájezd cca 2tis km ročně. A jedem si takhle z přihlášeným autem o 10 litrů chudší a před náma V3Ska, která dymila tak,že pomalu nebylo vidět. Proč nevymyslí jak zlikvidovat ty staré herky podnikatelů, které se udržují zuby nechty jen aby vydělávali ;) A teď z5 k tématu, tady je nějaké řešení, ale nevím jestli to tak funguje : http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?f=20&t=113590 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Jednak si myslím, že Ekoteroristický poplatek je darebný, ale na druhou stranu, pokud už je, tak to má být vymahatelný a žádný švindly s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ten ekopoplatek je samozřejmě nesmysl, ale vzniklo to vstupem do EU, kdy se k nám začaly dovážet ve velkém staré levné auta a tak stát řekl, že to omezí a udělal ekodaň, která platila pouze pro dovoz, jenže to shledala EU diskriminační tak to zavedli pro všechny. Nevím jestli to má v dnešní době ještě smysl. Stejně ty co si ty herky kupují toho moc nenajezdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Kdyby radsi misto slavnyho ekopoplatku hlidali stanice STK. To by aspon melo ucel. Ekopoplatek je akorat tak tahani penez z lidi. Kolikrat je takovy stary auto v mnohem lepsi kondici nez neco novejsiho, jehoz majitel si STK koupil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Já bych STK zrušil úplně, zavedl bych místo toho povinné kontroly v autoservisech a tam by ti závadu rovnou odstranili a nějakou dobu po té kontrole za to odpovídali. STK je akorát státní šikana, protože to probíhá tak jak všichni víme. :lool: Ale zase žádný problém se špatným technickým stavem vozidel v ČR neexistuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.