marekczek Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 (upraveno) ze superba nebo ze služební O3. Vyzkoušej máro, dělá to pak často i do velký díry ;) ale tím nechci kazit radost, tak jsem to nemyslel. Jenom si fakt hlídej, že je za tebou místo, jednou sem s tím lehce vzal mercedesa za sebou a i odřel liták o obrubák, naštěstí se nic nestalo a jenom sepsalo. Osobně sem nikdy nečekal, že to bude fungovat relativně spolehlivě. Tak ono když dáš levej blinkr, tak ti za to začne parkovat do levé řady. Upraveno Prosinec 29, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 o tom level blinkru vim, to mi Vasa rikal. Jj urcite vse vyzkousim ... kdo vi, mozna kdyby udelali nejaky update SW, neco by malo pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 to nevím jestli je nějakej update a žes rovnou neudělal 2.0? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 meni se zadni cidla napravy ABS, mozna jsem to mel udelat zaroven s ESP (chyba) u Vasi jsem se nejak predcasne na to informoval, pozjistuje info co tam prijde a jestli je schopen mi to vymenit, a za dalsi nejak porad nevim, jestli verze SW serva mi to podporuje (3001 tusim) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 29, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2014 mno musíš mít ty dvě čidla, další 2 senzory dozadu. pak aby to šlo aktivovat jak sám píšeš, to nevím. u mě to jde to vím na 100%. jednotka toho pla je tahle: 3AA919475L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 (upraveno) Na to PLA 2.0 musi byt hlavne 3 generace rizeni, nevim jakej mas rok vyroby, ale treba kolega co ma O2 L&K 2009 po FL tak ji nema. A predelat na tu 3. generaci by byla silenost treba za 50:-). To parkovani do hrebene je podle me zbytecny, to dokaze bez problemu zaparkovat i zenska :) Za me osobne i v tom PLA 1.5 nevidim moc velkej uzitek, max pro pritelku (ktera moje auto zatim stejne neridi ). Ale jako hracka je to super a proto si ji taky necham udelat :). To sem ani nevedel s tim blinkrem. A jak to funguje v ulici kde se parkuje po obou stranach, je schopne zaparkovat doleva i doprava? Upraveno Prosinec 30, 2014 uživatelem zikmeister 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 klasicky je doprava jak jsi videl na videu, ale kdyz jsi treba v jednosmerce, tak das levy blinkr a ono se ti i na maxidotu prehodi strany a zapnete se leve cidlo, kde bude hledat misto ... Po FL uz maji myslim 3 generaci serva - pokud se nepletu zacina to 1K0 - jediny vazny problem je v tom SW - 3305 to umi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Aha, to je skoda ze to nevyhledava v obou radach najednou, resp. idealni by bylo kdyby se to dalo zapnout na oboje. To sem prisel o dalsi misto kde by bylo mozno pouzivat :(. Ale tak je to jenom SW, to by slo mozna prehrat na novejsi ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 neprisel, staci jak vypnes a zapnes blinkr, nic vic ... jak casto byva, ze na obou stranach mas soucasne misto ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Jde o to, ze to je dalsi pohyb navic V realu to dopadne tak, ze kdyz bude misto na leve strane tak zaparkuju rucne nez abych dal blinkr :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 tak zapni vystrazne :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Kdyby to tak fungovalo tak klidne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Sakra je to pecka! Jen škoda, že nám to nevyšlo a nemohl jsem ti to omrknout naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 priste ;) jeste plany na dodelavky jsou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Plany jsou nekonecny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 30, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 Super vychytavka Ale radsej si sa uz mohol naucit zaparkovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2014 hm ty jsi kamarad a ja myslel ze to zustane jen mezi nama :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 dalsi radost dorazila :) ... rozdil je znatelny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Pekny Taky se tesim az tam loupnu denni sviceni z F2, ty zakladni zarovky sou takovy skomiracky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 moc lidí na primě asi nemá xenony což? :D Tfůj ten rámeček, že se nestydíš sem chodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 jaka Prima ? :D kdybych mel el. sedacky tak uz to je L&K :D .... jo na ten ramecek se chystam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 já ti dám l@k, sekačky u téhle výbavě se nenachází 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Jeste si zapomel na motor v tom l&k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) pockej, ja na tebe zavolam Lumiho :D kluciiii, vsechno bude :D i motor :D Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 (upraveno) Tak nakoniec sa ti podarilo tie hmlovky vybrat? Sa divim, ze si tie ledky nemal uz davno...to je uz asi povinnost :D Chybu hlasia? Upraveno Leden 2, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 sporadicky jo ... no ja je objednaval uz drive, ale pozde dosly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Je to hodně velká pecka, když jsem to viděl po prvý v o3 v práci naživo, tak jsme všichni měli hubu dokořán :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Tome i Honzo diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 2, 2015 Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Je to hodně velká pecka, když jsem to viděl po prvý v o3 v práci naživo, tak jsme všichni měli hubu dokořán :D A co si videl na OIII nazivo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.