Boooger Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Možná bych nechal ten telefon na volantu zelenej, nebo cervenej:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 prepajet se to da kdykoliv, ted u cliamtronicu stejne predelam jen zakladni podsviceni tlacitek na bilo a zbytek jako stupne, sila vetraku apod necham prozatim v zelene a uvidim jak to vynikne, jinak pujde do bilo/cervena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 pekne to teda dávaš som zvedavý keď to bude v kompletke ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 diky :) ... jj to ja taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 climatronic hotovy, mam jen podsvit tlacitek, zbytek ktere znazornuji stupne, silu vetraku, zapnuti dual, AC apod jsou v zelenem, bohuzel fotak to nepobere takze uz jen Columbus :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 (upraveno) Perfektne to je Ja by som este do tej bielej zakomponoval cervenu a tu zelenu uplne vyhodil :) Upraveno Únor 26, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 jj asi to tak udelam, chtel jsem prvne vedet jak vypada kombinace bilo/zelena, ale asi nejlepsi bude bilo/cervena, lepe to vynikne ... ale to pajeni na cervenou bude porod :D ... takhle vypada climatronic a na cerveno musim pouzit uplne ty male LED ktere jsou napr ve ventilatoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 dej vsude stejne velke, tj. bile jsi zacal s PLLC2, tak je dej vsude, cervene kup vsechno male a davej male ... jedine tak dodrzis stejny odstin a svitivost ... V tomto climatroniku jdou vsude dat velke ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 ok diky :) a dekuji za perfektni spolupraci a ochotu :) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Nemas zac, pockej az budes delat Columbuse, tam napasovat ty velke bile je horsi ... ale nejak to dame dokupy ... Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Si mal zase chrobáka do hlavy s tou bielou Vyzerá to fakt dobre Ja pokiaľ vyberiem tú konečnú kombináciu,to ešte potrvá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 neni co poradne vybirat, kombinace bilo/zelena nejde k sobe, nejlepsi mozna varianta je bilo/cervena ... nebo jeste bilo/oranzova, ale to si myslim, ze mi danikd psal, ze oranzovou nema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Oranzove by se dalis ehant, ale pro je top komplet bila s cervenyma doplnkama, pripadne jeste s modryma nebo zelenyma ( zelena ale poradna, ne ty dusicky origo ) Pripadne jeste hodne lidi voli komplet cervena s bilou, ala audi ... MOdra komplet je podle mne uz tahava na oci ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 modrou nechci, tu jsme meli ve sluzebnim passate ... spis tu cervenou, ale nejakou peknou, sytou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Tých kombinácii sa dá toľko zvoliť,že človek má v tom aj zmätok :D Maro,ako pozerám na staré fotky,tak už máš v aute druhého columba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 jj presne, posledni radu snad (konec 2013) a dle vse to uz by mohlo mit SSD disk, ventilator ani HDD nejde slyset, hraje o 150% lepe nez ten stary z roku 2008, basy jsou plnejsi a hlavne nevim proc, uz to ani tak nerezonuje o tapece, displej mam uz konecne LED a nabiha o par vterin rychleji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 SSD by melo byt od 45 tydne 2013 ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 tak to by uz mel mit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Ma, 40GB SSD a novy GPS chip ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 njn klasika, tuna modifikací 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 o tom GPS nevim nic, ale SSD jsem poznal celkem hned :D ... jen to nema DAB, docela skoda ikdyz tady na morave nic neni, ale priprava uz by tam mohla byt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 no zrovna tyto dve halvni byly opravdu potreba ... jestli se tu nekd yporadne rozjede DAB, mimo Prahu, tak uz budes mit nove auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 mozna i 2 nove :D ... kazdopadne, pokud nebude interier bily, tak pujde pod kudlu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 na kolik tě vyšel čoveče ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Presneji jsou tam SMT, ale daji se pouzit vicemene vsechny... D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 aaaha , tak to se budu muset podivat co a jak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 na kolik tě vyšel čoveče ?? :) a co mas presne na mysli ? na kolik me vysel podsvit interieru nebo columbus ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2015 dnes trosku volnejsi den, tak jsem si zkousel hrat s cervenou barvou. Ze starych budiku jsem odletoval jednu cervenou ledku a napajel pro tlacitko PLA. Fotku jsem musel trochu rozmazat aby sel videt rozdil, kdyz treba kouknete na stare fotky zaostrene, tak nepoznate moc velky rozdil mezi bily a zelenym podkladem, proto zamerne rozmazane foto ! Cervena je OK, je dobre citelna, myslim, ze to bude dobra volba :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 dalsi krasny vikend, cili jsem vyuzil situace a kola jsem prezul na letni. Nicmene puvodni patnactky kola jiz byly sjete, pokukoval jsem po novych :) ... a timto bych rad podekoval mistnimu clenovi LH13, ktery prodaval Terony (O3 kola) za skvely prodej kol Diky moc ;) Zmena urcite autu prospela, nicmene auto pujde na stavitelny podvozek, aby nebylo zbytecne tak vysoke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.