MaroCZ Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 ledky problem neni, a pokud si neveris, urcite se nekdo najde, kdo by byl ochoten ti to predelat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Coz o to podle me to tezky neni je se mi klepou ruce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Pekne to mas chlapce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 dekuji dekuji, i konecne cele dodelano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Tyjo je to pekny premyslim ze bych taky sel do preledkovani jen mit ledky a pak klidne ruce :) Ledky mame, ruce si opres :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 ja mel taky z toho obavy a proto jsem radeji zacal tim "jednodusim" jako jsou okna, spinac svetel a pokracoval jsem na to slozitejsi, jedine u ceho jsem se zapotil byli budiky, protoze ty bez diagnostiky nerozjedes pod jinou barvou, jinak zbytek byl celkem lehoucky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 tak tak, nejdrive ozkosuet na stahovani oken a tak, prinejhorsim skoda 200, pak clovek zjisti ze to nic neni a jede se dal ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Sak sme nad tymi budikmi aj lamentovali, ze preco to nesvieti, ked polarita sedi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 nechapu... co neslo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 u velkych rucicek po naletovani novych ledek se nerozsvitily, prvne jsme mysleli ze to je polaritou, tak jsme je daly obracene a stejne nic .... nakonec jsem nekde na netu nasel, ze se musi pres diagnostiku v adaptacich provest test rucicek, kdyz jsem tohle provedl, rucicky se rozsvitily ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Vypadá to moc pěkně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 diky mistre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Se me snad nikdy nestalo, minimalne pradavno u sveho, jsem nasazoval rucicky bez diag a take v pohode ... a vzdy to testuji pred diag jen holy tistak a take v pohode ... no hlavne ze se zadarilo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Myslim ze to delaji jen fl budiky ale tim si nejsem 100% jistej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 F2 a S2, nevzpominam ze by to delalo ... O2 FL jsem vlastne nedelal, panac to vsichni nechavaji tak jak je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 jedna poslední rozlučková :) auto jsem prodal (s těžkým srdcem) a přehoupnul jsem se do této sekce ... Maro´s car II 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Září 1, 2015 Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Kámo, že ti jí nebylo líto :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2015 To vis ze bylo a celkem i stale je ... prvni auto, plno dodelavek, prvotridni pece apod ... ale zivot jde dal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.